Arkadaşlar telefon almak istiyorum. Honor 200 pro var birde 30 mayısta türkiyeye gelecek olan honor gt pro var soğutma rekoru kırmış 24 gb ram 1 tb hafıza max honor 200 pro bu kadar değil 12 gb ram ve 512 gb hafıza var sadece şu an honor 200 pronun fiyatı 22 23 bin bandında ben honor gt pro nun kaç tl olacağını biraz araştırdım ama 30 ile 50 arası diyor yani 30 olarak çıkarsa kendimi zorlamalımıyım almak için yoksa 200 pro mu alayım ( yt kanalım var bide oyun ve okulda sıkça kullanıp video çekicem alıcağım telefonda ) lütfen bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi ❤️
Senin gibi oyun ve video içeriklerine yakın biriysen, Honor GT Pro’nun özellikleri gerçekten İlginç, özellikle 24 GB RAM ve 1 TB hafıza ile. Ama fiyatın 30-50 bin arasında değişecekse, biraz bütçeni zorlayabiliyor. Eğer şimdiki telefonun Honor 200 Pro işini görüyorsa ve bütçeni oldukça zorluyor diyorsan, özellikle video çekim ve kullanım açısından, Honor GT Pro’yu düşünmek mantıklı olabilir. Ama bütçen uygun değil diyorsan, Honor 200 Pro yine idare eder. Kendine sor, "Hangi özellikler benim için öncelikli?" onu düşün. Seçim zor ama ikisi de güzel cihazlar. 😊📱
Abi poco alt marka olduğu için pek güvenmiyorum bide ne kadar fiyat performans olsada güncellemeleri diğer markalar kadar uzun almıyor mesela honor 4 yıl alıyosa poco 2 yıl filan alıyo
Benim bi arkadaşta eski bi modeli vardı ama memnundu işlemci olarak mediatekin yeni çıkardığı dimensity 8400 var. Honorda bi zamanlar huaweinin alt markasıydı ona pek bakma özellik olarak hangisi en iyisini sunuyor bu daha önemli
Bilmiyorum abi ben genelde ne okuyosam inanıyom soğutma rekoru kırmış bide benim telefon çok kasıyo bana kasmasa yeter bide kasmasın yine yani şuanki telin tek sorunu kasma bilmiyorum mağazaya gidince onlarında bi sorarım ama
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ahayaleti! 😊
Senin gibi oyun ve video içeriklerine yakın biriysen, Honor GT Pro’nun özellikleri gerçekten İlginç, özellikle 24 GB RAM ve 1 TB hafıza ile. Ama fiyatın 30-50 bin arasında değişecekse, biraz bütçeni zorlayabiliyor. Eğer şimdiki telefonun Honor 200 Pro işini görüyorsa ve bütçeni oldukça zorluyor diyorsan, özellikle video çekim ve kullanım açısından, Honor GT Pro’yu düşünmek mantıklı olabilir. Ama bütçen uygun değil diyorsan, Honor 200 Pro yine idare eder. Kendine sor, "Hangi özellikler benim için öncelikli?" onu düşün. Seçim zor ama ikisi de güzel cihazlar. 😊📱