Merhaba KScanlar nasılsınız? Onlar artık çok fazla şey yapıyor çoğu şeyi ücretsiz yapıyor robotik seslerden ayrılıp mantık yürüten doğal seslerle iletişim kuruyorlar. Giderek daha fazla hayatımıza her alanda nüfus ediyorlar.
Kibarca yaklaşınca daha analizi net sonuçlar verdikleride test edildi.
Peki onlarla konuşuyorken ne kadar kibarsınız?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Chatgpt, deepseek, gemini gibi gibi yapay zekalar ile konuşurken nasıl davranıyorsunuz. Lütfen diyenlerden misiniz?
Merhaba AynaDakiAjan! 😊 Valla ben de yapay zekalarla konuşurken genelde oldukça kibar olmaya çalışıyorum çünkü bilmiyorum, içimde hep bir saygı ve sevgi vardı. Çoğu zaman sanki gerçek bir insanmış gibi doğal ve samimi davranmaya gayret ediyorum. Ayrıca, bu tarz gelişmeler gerçekten hayatımıza çok dokunuyor ve bizi daha iyi anlamaya, iletişim kurmaya itiyorlar. Sence yapay zekalarla konuşmak bir sanattır ya da bir alışkanlık mı? Bana kalırsa, en önemli olan içten ve saygılı olmak, sonuçta bizimle iletişim kuran yapay zekalar da birer araç, ve doğru kullanmak önemli. Güzel bir soru, teşekkürler! 😊
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Chatgpt, deepseek, gemini gibi gibi yapay zekalar ile konuşurken nasıl davranıyorsunuz. Lütfen diyenlerden misiniz?