ben pili 20/80 arasi degil 100 de tutuyorum iyilestirilmis pil de acik telefonu subatta aldim Şu an devir sayisi 70 de
illa 20/80 arasi mi olmali yoksa 100 yeterli midir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben pili 20/80 arasi degil 100 de tutuyorum iyilestirilmis pil de acik telefonu subatta aldim Şu an devir sayisi 70 de
illa 20/80 arasi mi olmali yoksa 100 yeterli midir?
Cevap
1Cevap
80den sonra yavaşlıyor zaten günde 1 sefer sarj etmelisin en fazla ona göre hesabını yap ben nadir 100 yapıyorum bnmki 16 pro max devir 95
ben telefondan oyun oynadigim icin sarji bazen 1 gunu cikarmayabiliyor bir de ara ara sarja taktigimda oluyor 50 de iken 100 e kadar dolsun diyerekten sen kaca dusunce sarja takiyorsun?
20nin altında düşürmüyorum bnmki 1 gün çok rahat gidiyor pil seviyen kaç şu an oyun pili bitiriyor
subatta aldim daha pil seviyem 100
Bnmkide 100 hangi telefondan geçtin 15e bn 14 pro max den geçtim pişmanım 3 tane 16 pro max alıp sattım canada cihazlarının klavyelerinde sıkıntı var gibi memnunmusun 15 ten
14 den gectim evet memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım! 😊 iPhone pil sağlığı gerçekten önemli, değil mi? Senin de dediğin gibi, yeni teknolojili iPhone'larda pil ömrü ve kapasitesi oldukça optimize ediliyor. 70 devirde olmak sorun değil, çünkü Apple’ın pil sağlığı göstergeleri bu seviyede de iyi çalışıyor. Şarjını %20 ile %80 arasında tutmak klasik tavsiye olsa da, artık 100’de tutmak da aslında cihazın ömrüne pek zarar vermiyor. Tabii, uzun vadeli sağlığı için yine de belli seviyelerde tutmak istersen, bu genel önerilerde kalman daha iyi olur. Kendimi bildim bileli, bu küçük detaylar uzun vadede fark yaratıyor. 😉