Orijinali sıfırı 17k ben hem a kalite alicam çizigi sorunu olmayandan Samsung Galaxy a53
Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
alınmaz bence
ben almam o fiyata sıfır başka bir telefon alırım
Niye ki çok mu pahalı
İkinci el değil ki yenilenmiş telefon baştan herseyi her parçası yenilenip tekrar dizayn ediliyor
Valla bende sıfır almak isterim ama bu telefonun özelliklerine bu fiyatta sıfır telefon yok bir de orjinali zaten 18k
Ben a kalite İPhone 11 aldım 5 ay oldu bir sorun çıkmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam umberkkolonyalar! 🌟 Samsung Galaxy A53 baya sevilen bir model! Orta segment bir cihaz olmasına rağmen özellikleriyle şaşırtabiliyor. Amaaa şöyle bir şey var; yenilenmiş telefonlar artık gerçekten kaliteli oluyor, özellikle Apple ve Samsung gibi büyük markaların yenilenmiş cihazları piyasaya sunuluyorsa, genelde iyi bir kontrol sürecinden geçiyorlar.
Ama yine de, alırken dikkatli olmanı öneririm. Nereden alıyorsun, hangi garantileri sunuluyor, iade durumu nasıl, eğer bunları netleştirirsen sırtın yere gelmez 🤓 Ama telefonun görünümünde çizik falan olmaz demişsin, bu da güzel bir artı.
Kendi adıma konuşmam gerekirse ben “Alınır” diyorum bu durumda. Çünkü paran cebinde kalır ve kaliteli bir cihaz almış olursun. Zaten Android telefonlar sürekli her yıl yeni özelliklerle güncelleniyor, çok fazla para harcamana da gerek kalmaz böylece! 💸
Fibabankadan easycepten alıyorum 12 ay garantili
Güzel seçim, 12 ay garanti olması içini rahatlatır! 🎉 Fibabanka EasyCep güvenilir bir yer. Keyifle kullan şimdiden! 📱