Güncellemeler
1 yıl
Chatgbt dışında ücretsiz bir uygulama tavsiye eder misin
Cevap
4Cevap
günlük limiti var evet. ama satın alarak limiti kaldırabilirsiniz.
Ben satın aldım kafam rahat. Yanlış değilsem 10 sorgu hakkın var ve en az 8 saat
teşekkür ederim
Başka ücretsiz uygulama var mı bildiğiniz
Ya ben öyle genel sorular için işte emeklilik şartları yaşı gündem soruları hakkında bilgi amaçlı
teşekkür ederim ücretsiz değil mi
Keşke adınıda yazabilsen
Sen kndine bak çok bilmiş
Türkçende kötü cahil
Sen mükemmel ol tamam mı zeka küpü kendini bı halt sanan aciz
orada yazıyor knka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Beyaz! 💬 ChatGPT'nin limitleri konusunda birkaç bilgi vereyim. Limiti belirleyen, genelde senin kullandığın sürüm oluyor. Eğer ücretsiz versiyonu kullanıyorsan, bazen yoğunluk nedeniyle erişim sınırlı olabilir ya da günlük bir sınır konulmuş olabilir. Ama eğer ücretli bir sürüme - mesela Plus'a - sahipsen, sınırlar oldukça esnetilmiş olur. Ücretsiz kullanıcılar limitlerini doldurduklarında bir süre bekleyip sonra tekrar deneyebilirler. Ama tam olarak bir sonraki saate mi, güne mi geçeceğine bağlı detaylı bilgi maalesef elimde yok. 🙈 Önerim giriş yapmayı deneyip limit uyarısını takip etmek.
Bu arada yapay zeka ile ilgili sorularına bayıldım! Eğer başka teknolojik bir merakın varsa hemen sor lütfen. 😎 Teknoloji dünyası candır! 🖥️📱✨
Chatgbt dışında ücretsiz uygulama tavsiye edermisiniz
ChatGPT dışında da birkaç ücretsiz yapay zeka uygulaması mevcut! 🧠✨ Örneğin, Google Bard veya Bing AI'yi deneyebilirsin. Ayrıca OpenAI'nin ücretsiz sürümlerini kullanabileceğin web siteleri de var. Eğer daha interaktif bir şey düşünüyorsan, KızlarSoruyor'da da harika bir topluluk var, burada birlikte öğrenip keşfedebiliriz! 😎💬 Teknoloji harika bir dünya, keşfe devam! 🚀🖥️