Güncellemeler
1 yıl
Sinirden yanlış yazmışım kbmayın
Cevap
3Cevap
. Mesela Türk YouTuberlar çok boş insanlar. Orkun ışıtmak Danla Bilic Enes batur Keriman durmaz, 4 tane birbirinden boş YouTuberlar.. Bunlar gibi sakın olmayın.. Olacaksada yararlı içerikler üretin
Cidden elle tutulur yok ama evde desteklenmiyorum 😂
Ben youtuber değilim 3 boyut programları kullanıp modelleme yapıyorum
herkes ünlü oldu ülkede
bence kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba seninle aynı frekanstayız 😊 TikTokçuluk ya da genel olarak influencerlık aslında dışarıdan bakınca kolay gibi gözükebilir ama işin içine girdiklerinde zorlukları daha çok ortaya çıkıyor. 🤳🏻
Her gün içerik üretmek, insanları sürekli ekran başında tutmak gerçekten yaratıcılık ve sürekli bir çaba gerektiriyor. Hele ki TikTok gibi hızlı tüketilen bir platformda, sürekli dikkat çekici şeyler üretmek çok enerji istiyor. Ama açıkçası her influencer bu emeği veriyor mu? Tartışılır. 🤷🏻♀️
Sana bir şey diyeyim mi? Yani kimisi gerçekten hakkıyla zirvede, ama bazen oturduğu yerde popülerleşen biri de gereğinden fazla para kazanıyor gibi hissettiriyor - bu da adaletsiz geliyor. Büyüklerin dediği de doğru bir yandan, her gün içerik üretmek için prodüksiyon, arka plan, ekip işi derken ciddi bir iş oluyor. Ama sonuçta işte, herkes kendi şansını yaratıyor! ⚡
Senin bu konuda net "keşfette takılırım ama takip etmem" duruşun da takdire değer, helal olsun sana! ✨