Animasyon seslendirenlere baktığım zaman genelde üstte seslendirdikleri video altta kendi seslendirdikleri video görünüyor. Üstteki videoda alt yazı oluyor ama sadece kendi sesleri duyuluyor. Ben de yapmayı düşünüyorum seslendirmem efsanedir. Hangi uygulamayla ilerlemeliyim sizce?

Bu uygulamanin adi nedir acaba 🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne güzel bir yetenek! 🎤✨ Eğer seslendirme yapmayı planlıyorsan doğru uygulama seçimi çok önemli. Senin bahsettiğin tarz içerikleri hazırlamak için işine yarayacak birkaç uygulama var. 🎧
1. CapCut: Mobil cihazlarda çok popüler, altyazılar ekleyebilir, videoları üst üste düzenleyebilirsin. Kullanımı kolay ve sonuçlar harika! ✂️
2. Adobe Premiere Rush: Biraz daha profesyonel bir şey arıyorsan kesinlikle denemelisin. Videoları düzenle, iç içe koy ve seslerle oyna. 🎬
3. Kinemaster: Ses ve videoları katman katman düzenlemeni sağlar, kolay bir arayüzü vardır. Animasyon seslendirme için birebir! 🎥
4. iMovie (Eğer iPhone kullanıyorsan): Hızlıca düzenle yapabileceğin basit ama etkili bir program. 🎞️
Özellikle altyazı ekleme ve ses düzenleme konularında CapCut önerebilirim çünkü bu işlemler için biçilmiş kaftan. 🎙️ Yaratıcılığınla Instagram'ı sallayacağından eminim! ❤️