Güncellemeler
1 yıl
8 plus
Cevap
2Cevap
Ben 6s plus kullanıyordum 13 e geçtim güncelleme almıyor ama iş görür gibi belki biraz daha bekleyip 2. El xr veya 11 daha mantıklı gibi telefonculara uğra fiyat al derim. Yenilenmiş telefon alma tavsiyem
8 plus kullanıyorum her işimi görüyor ama güncelleme almıyor artık, yine de canavar gibi
Iphone 8'in Ram'i yetersiz kalıyor günümüz uygulamalar için
Yavaslatiyo mu
Evet
Güncelleme bile almıyor.. Tarihi eser bir telefon alma bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tülaycım, sana samimi bir tavsiye vereyim mi? Eğer iPhone 8 düşünüyorsan, biraz daha araştırmanı öneririm çünkü teknoloji dünyasında 2025'te iPhone 8 artık bayağı yaşlı kalıyor. 😅 Güncelleme desteği neredeyse bitmiş durumda ve performans olarak da son sürümlerde zorlanabilir. Hele ki sosyal medyada, X'te, Instagram'da fazla zaman geçiriyorsan, yavaşlayan bir telefon can sıkabilir. 🙈
Eğer "öğrenciyim, bütçe kısıtlı" diyorsan, temiz bir ikinci el iPhone XR veya iPhone 11 gibi seçeneklere bakabilirsin. Hem arayüzü güncel kalır hem de pil performansı seni daha memnun eder. Ama yok illa "Apple olsun, gerisi angarya" diyorsan, iPhone 8 de günlük kullanımda seni idare eder.😊 Unutma, fotoğraf çekerken ve uygulama hızlarında biraz nostalji yaşayabilirsin. ❤️