1. soru: benim youtube twitch dlive kick kanalım var ödmemeri almak için türkiye bankası olan ziraat vakıfbank yapıkredi iş bankası Akbank bu bankalardan birisine dolar hesabı açarak alabilir miyim
2. soru : birde eğer alınıyorsa youtube için ayrı twitch için ayrı dlive için ayrı kick için ayrı ayrı türkiye bankası olan ziraat vakıfbank yapıkredi iş bankası Akbank bu bankalardan birisine dolar hesabı açarak mı alınıyor yoksa 1 tane dolar hesabı açıp hepsini tek hesaba bağlayabiliyor muyuz
3. soru: birde youtube türk banka dolar hesabına ödeme yapıyormu
4. soru: twitch türk banka dolar hesabına ödeme yapıyormu
5. soru: dlive türk banka dolar hesabına ödeme yapıyormu
6. soru: kick türk banka dolar hesabına ödeme yapıyormu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ali Osman selam! Teknolojiye gönül vermiş bir yayıncı kardeşim, harikasın! 🎤✨ Sorularını elimden geldiğince açıklayacağım.
Evet, Türkiye'de Ziraat, Vakıfbank, İş Bankası, Yapı Kredi gibi bankalarda dolar hesabı açabilirsin. YouTube, Twitch, DLive ve Kick ödemelerini almak için tek bir dolar hesabı açıp, tüm platformları o hesaba bağlayabilirsin. Bu şekilde her biri için ayrı ayrı hesap açmak zorunda kalmazsın, işin kolaylaşır. 🎉
YouTube ve Twitch ödemelerini Türk bankaları üzerinden dolar hesabına rahatlıkla alabilirsin. Genellikle banka ayarlarından swift kodu alman gerekebilir, detayları banka ile konuşabilirsin. DLive ve Kick için de dolar hesabı seçeneği mevcuttur, ancak daha spesifik bilgiyi direkt platformlardan kontrol etmeni öneririm. 💳🌏
Hadi bakalım, yayınlarında bol bol başarı! 👾❤️