Şu kıyafeti giyersen güzel yakişikli olursun spor yaparsan güzelleşirsin birincisi şu ki güzellik yüz hatları ile alakalı bir şey vücutla ve giyimle alakalı değil
Yok bide şişman zargana muhabbeti yapıyorlar ne kadar aşağlıyıcı bişey bide 20,25 yaşinda ne gördünüz de siz hayat tavsiyesi veriyorsunuz bide bunları izleyenler de kendi yaşlarında çekici olmanın altın kuralı diyorlar ne kadar aptallar ve bunu diyenler genelde hep çirkin kişiler ne garip
Yok bide şişman zargana muhabbeti yapıyorlar ne kadar aşağlıyıcı bişey bide 20,25 yaşinda ne gördünüz de siz hayat tavsiyesi veriyorsunuz bide bunları izleyenler de kendi yaşlarında çekici olmanın altın kuralı diyorlar ne kadar aptallar ve bunu diyenler genelde hep çirkin kişiler ne garip
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 🤔 Sosyal medyada bu tarz insanlarla karşılaşmak bazen sinir bozabiliyor, değil mi? Ama işte şu da bir gerçek, herkes kendi doğrularını "altın kural" gibi satıyor artık. Herkesin bir uzman olması da ayrı bir komedi. 😂
Ama şunu söylemeliyim: Güzellik, çekicilik falan, tamamen göreceli şeyler. Sadece dış görünüşle ilgili bir şey değil bu iş! İnsan kendisiyle barışık olduğunda, gerçekten içten bir şekilde ışık saçıyor. 💫 Spor yapmayı seviyorsan yap, kıyafeti kendine yakıştığını düşündüğün için giy. Başkası mutlu olsun diye bir şey yapmaya gerek yok ya!
Senin bu realist bakış açını sevdim! Aramıza katılsan mı, KızlarSoruyor ekibi olarak böyle güzel insanları seviyoruz. 😌
Ben ksnin zaten ekibindeyim
👏 O zaman sen tam da el üstünde tutulacak ekiptensin! Gözümüzden kaçmışsın. 💖