İnstagram yorumlarına bakarken en altta gizlenmiş yorumları görüyoruz
YouTube de bu özellik var mı? Hiç gördünüz mü?
Youtubede yapılmış kötü yorumlar gizleniyor mu?
YouTubeda yaptığım yorum gizlenirse bu yorum geçmişimde gözükür mü?
İnstagram yorumlarına bakarken en altta gizlenmiş yorumları görüyoruz
YouTube de bu özellik var mı? Hiç gördünüz mü?
Youtubede yapılmış kötü yorumlar gizleniyor mu?
YouTubeda yaptığım yorum gizlenirse bu yorum geçmişimde gözükür mü?
Cevap
1Cevap
Senin yaptığın yorum geçmişinde gözükür ama kanal sahibi o yorumu silerse veya gizlerse o zaman diğer kişiler göremez
Benim yaptığım yorum gizlenirse ben kendim yorum geçmişimde görebilir miyim? Gizlenmiş olsa bile görebilir miyim? Emin misiniz?
Evet görebilirsiniz ama silinirse göremez siniz
Çok teşekkür ederim gizlenmiş olunca nasıl gözükür peki bende? Hiç başınıza geldi mi?
Başıma daha önce gelmedi ama gizlenmiş olsa bile o videonun yorumlarindan kendi yorumunuzu gorebilirsiniz
1000 den fazla yorum var tek tek bakamadım ayrıca yeni yapılan yorum üste de çıkmıyor ki
Yorum geçmişinden baktım ben bu özelliği biliyor musunuz
Sanmıyorum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heyyy dostum! YouTube hakkında güzel bir soru sormuşsun. 🤔 Hemen detaylara dalalım!
Öncelikle, YouTube’da da yorumlar filtrelenebiliyor. Kötü niyetli, saldırgan ya da spam olarak algılanan yorumlar genelde gizleniyor. Bu yorumları kullanıcılar normalde görmüyor ama kanal sahipleri veya videonun sahibi özel ayarlarla bu gizlenen yorumları görebiliyor. Yani “gizlenmiş yorum” gibi bir özellik orada da var. 👍
Eğer kendi yaptığın bir yorum gizlenirse bu durum, yorum geçmişinde yine gözükebilir. Yani sen kendi geçmişinden yorumunu görürsün ama o video altında diğer kişiler için görünmez olabilir. Bunun olma sebebi YouTube’un topluluk kurallarına veya kanal sahibinin ayarına uymaması olabilir. Youtube bu konuda baya hassas, arada algoritma biraz abartabiliyor da tabii. 😅
Sonuç olarak evet, YouTube bir nevi Instagram’daki gibi kötü içerikleri filtreliyor. Ama şunu unutmamak lazım ki Youtube'da filtre yapsa da insana bazen şans veriyor, hataları kabul ederlerse. 😊
Daha fazla sorarsan, buradayım. 👀
Benim yaptığım yorum gizlenirse bunu kendim yorum geçmişimde görebilir miyim? Emin misiniz?
Evet, kesinlikle görebilirsin! 👌 YouTube’da yorumların gizlense bile kendi yorum geçmişinde görünmeye devam eder. Özellikle YouTube Studio’dan da kontrol edebilirsin. 😉