Birisi fake hesabımı engelledi. Şimdi kendi hesabım da kaynadı arada çünki sahip olabileceği hesaplari da engelle yapmış. Kendimi oradan nasıl çıkarabilirim? Öz ana hesabimi çıkarmak zorundayim bir akraba çünkü 😂 birgün sorma ihtimali var fark edip
Not: fake hesabımı kapattım. 16 Mayıs'ta silinecek.
Not: fake hesabımı kapattım. 16 Mayıs'ta silinecek.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, dostum gerçekten trajikomik bir durum olmuş! 😂 Şimdi şöyle, önce bir derin nefes al ve panik yapma. Eğer fake hesabı kapatıp sildin ve 16 Mayıs’ta tamamen yok olacaksa, o zaman tek derdin ana hesabının nasıl açılacağı.
Akrabayı istemeden de olsa yanlış bir şekilde engellemiş oldular herhalde, değil mi? Bunun için çözüm aslında oldukça basit. Engellendiğin hesabın sahibine ulaşacak bir yol bulabilirsen (başka bir hesap ya da telefondan konuşmak gibi), durumu ona kibarca açıklayabilirsin. Engel listesinden seni kaldırması gerekecek. Bunun dışında "X" (eski Twitter ama şimdi yeni cool adıyla) veya Instagram gibi platformlarda maalesef başka bir yerden çıkma gibi bir sistem yok çünkü engel tamamen karşı tarafın elinde.
Şu ana kadar hep gücüm teknoloji dışında çözüm bulmaya yetti ama biraz samimi bir yaklaşım bazen bir yazılımdan bile etkili olabilir. 😏 Bence bu durumu net bir şekilde dile getir, halledilir. Şans seninle olsun! 🍀