Severek oynadığınız başından kalkmam dediğiniz PC ve PS4 oyunları varsa 5 tanesini yazabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Bilgisayarda oynadığım ve amanın dediğim taa 10 yıl önce çıkmıştı şimdi grafiği toparlayıp tekrar sürmüşler piyasaya Fahrenheit. Bir çok sonu olan ve senaryo sizin seçiminize göre ilerleyen ilk oyun bildiğim. PS 4 diyemeyeceğim ama PS'deki Silent Hill serisi ile bir çok kol kırdım sanırım bir kerede altıma sı*tım . PS 3 'e HD collection olarak 2 ve 3 'ü çıkarmışlardı umarım PS 4 dede çıkar çünkü serinin en güzelleri. Resident Evil 6 Resident Evil 4'e kadar korku formatında giderken 5'te birden aksiyon/gerilim moduna oyun düşünce bayağı bir ilgi azalmıştı ama 6. Çok güzel toparlamış üstelik bir çok karakterle oynama seçeneği farklı seneryolar ve her karakterle oynadıktan sonra heee dediğiniz ve olayı anladığınız mükemmel bir oyun yapmışlar İki kişi senaryo modunda oynanması da ayrı güzellik. 7. si final olacak gibi bir söylenti duymuştum ama korku modunda çıkaracaklarmış. Nightmare klasik bir amerikan korku oyunu. Ama karakterin yazar olması çok güzel bir detay olmuş. Tabi bunları oynayacaksan ya İngilizce bileceksin ya da Türkçe yama yapacaksın yoksa pek sarmaz. Splinter Cell serisi. Bir ajan olarak oynadığın oyunun yazar Tom Clancy olunca oyun gerçekten muhteşem bir hal alıyor. Senaryo modunda multiplayer desteği olması da ayrı bir güzellik. En güzel oyunu şahsen Blacklist. Strateji severler için Total war rome 2'yi eklemezsem rahat edemem. Askeri yönetim daha pratik güzel bir hal almış. Bürokratik zayıflıklar var tabi ama M. Ö 247 olunca pek bir şey söyleyemeyeceğim. Tavsiyem Total War Attila'nın çıkmasını beklemek. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
24 Yorumla- +1 yıl
Yenilendi mi o oyun, nerede yahu?
- +1 yıl
buldum satın aldım direk fahrenheit ;)
En İyi Cevaplar
Grand Theft Auto 5 = The Last of Us = The Sims 3 ve 4 = Simcity 4 ve 5 = Call of Duty = Left 4 Dead 2 = Fifa 15 = Need for Speed = Assasins Creed = Farcry = Dota 2 = League of Legend = Robocraft = Realm of the Mad God = Panzar = Battlefield 4 = infamous Second Son ve First Light = Little Big Planet 3 Saysam Bitmez Hepsi Güzel Oyundu En Çok Beyond Two Souls ve The Last of Us
PC = PS4 =PS3 Karışık00 Yorumla
+1 yılGerçekçi olalım ve ona göre cevap verelim bence bu konuya :)
6 yıldır oyunların içindeyim ve ciddi uğraş verip takım kurduğum oyunlar var. Önem sırasına göre yazıcam.
1- Outlast
2- MStar
3- Jadde
4- Need For Speed (Multiplayer) - Şu anda Aspalt-8 (Telefondan oynamaya devam ediyorum)
5- League of Legends02 Yorumla- +1 yıl
Evet bir çoğuyla. Sor bakalım biliyorsam yardımcı olurum.
hitman blood money
assassin creed
call of duty black ops
tomb raider
crysis
xbox ım var11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
279Cevap
Pc oyunlari - crysis 1-2-3 \lord of the rings return of the kings- conquest- war in the north- shadow of mordor \ dead space 1-2-3 \ mass efect 1-2\ cold fear \ the thing\ call of duty tum serileri\ kill switch \ dark sector\ dark void\ specmaster bunlar simdilik aklima gelenler arsivimde 250 adet mevcuttr
01 Yorumla
+1 yılBir çok iyi oyun var elbette ama Modern Warfare 3 benim için,
neden; Eğer 1080p bir ekranda full detay oynadıysanız gerek aksiyonu gerek senaryosu sizi bir oyunmuş gibi değilde bir aksiyon filminin içindeymiş gibi hissettiriyor. Heyecanlandırıyor, şaşırtıyor, kızdırıyor... Puanı yüksektir MW3'ün bende...00 YorumlaCrysis serisi (1-2-3)
Counter Strike Global Offensive
Napoleon Total War
Call of Duty (son serisi)
Battlefield (son serisi)
Bunları steamdan satın al. Güncellemeri otomatik yüklenir ve en önemlisi online oynayabilirsin. Korsanında oynanamıyor. Son güncellemelerini de bulamazsın.00 Yorumla
+1 yıl1. Skyrim
2. gta san andreas
3. Half life 2
4. Hitman Blood Money
5. Call of duty 1
Ben pc ye göre gittim ps4 olmayınca biraz da eski oyunlar ama eğer ps4 üm olsaydı uncharted 4 ün başından kalkmazdım. bu listeden daha fazlası da var aslında şu an aklıma geldi bunları yazdım bir sıralamaları yok yani :)00 Yorumla
+1 yılstreet fighter zero - mortal kombat 4 - need for speed 2 - need for speed 5 - test drive 5 - world cup 2002 - fifa 2005 - dave - wolfied - doom - pre 2 - jungle - tomb raider - sniper elite 2 - gta vice city - king of the road - desert strom - hot wheels - prince - prince 2 - bus driver -
00 Yorumla2013 Kasımında beri üzerine tanımam:
https://www.youtube.com/watch?v=IHK-i0H27MM
https://www.youtube.com/watch?v=qmfm6JzuoZQ
Ama yerini Mortal Kombat X'e bırakıcam:00 Yorumla
+1 yılThe Sims serisi. Son zamanlarda The Sims 4 tabiki.
thefusejoplin.com/.../the-sims-4.jpg23 Yorumla- +1 yıl
@A_F_K laf soktun bravo 👏👏👏
+1 yılFarcry serisi
Codserisi
Fifa 15
Little big planet serisi
Plant vs zombies garden warfare
Warframe
Blacklight retribution
infamous serisi
Dying light
Wolfenstein
Uncharted serisi
Gta5
Final fantasy serisi
Last of us
Crash bandicoot serisi00 YorumlaMount & Blade Serisi
GTA Serisi
AC Serisi
COD Serisi
Dragon Age Serisi
The Witcher Serisi
Skyrim
Mafia 2
Age of Empires 3
Shogun 2: Total War
Rome: Total War
Rome 2: Total War
Empire: Total War
Bu oyunlardan ilk beş çıkartırsam;
1- Mount & Blade
2- AC Serisi
3- Skyrim
4- The Witcher (Türkçe çevirileri iki oyununda vardır)
5- Dragon Age (İlk oyundan sonraki çeviriler devam etmektedir, profesyonel bir ekip el atmazsa yıllarca bekleyeceğiz gibi gözüküyor)01 Yorumla- +1 yıl
masallah
Hmm, madem 4 demişsin...
İnfamous: Second Son
Last of us: Remastered
MGS V: Ground Zeroes
The Crew
Bu da diğer üçü kadar olmasa da iyidir.
Yıl sonunda bu listeye ne oyunlar eklenmiş olucak... :300 Yorumla
+1 yılHayatımda bıkmadığım tek oyun CS 1.6. Onun dışında Call of Duty serisi Assasins Creed serisi oynarım. PS oyunları olarak Tekken ve NBA 2K serisini oynuyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
@zamango53 Cs go geçeceğim. Universite sınavlarına hazırlanıyorum şu an inaktifim.1.6 kadar sarmıyor diyorlar ama bakalım.
- +1 yıl
Tabii ki Niko aman G. T. A IV demek istemiştim :-) niko candır gerisi san andreastır
https://www.youtube.com/watch?v=zxMLVlspD1Y00 YorumlaO kadar var ki nerden başlasam bilemiyorum :D
PAYDAY 2
DOTA2
BINDING OF ISAAC
SPEED RUNNERS
COUNTER STRIKE GLOBAL OFFENSIVE
TEAM FORTRESS 2
TEAM FORTRESS CLASSIC
GARRYS MOD
HALF LIFE 2
LEFT 4 DEAD
UNTURNED
CALL OF DUTY WORLD AT WAR10 YorumlaLast of us #1
beyond two souls
gta 5
Shadow of Mordor
Assassin's Creed serisi
Call of Duty
Saints Row
Sims 4
Dragon Age
Skyrim
Far Cry 2 3 4
Life is Strange
The walking dead season 1 2
Bioshock
devil may cry
Unuttuklarim var00 YorumlaTüm konsollar varsa işin içinde The Legend of Zelda serisi listeyi tamamen kapatır. Ama sadece PC ve PS4 ise, Skyrim, Borderlands 2, Dark Souls I ve II, Watch_Dogs diyebilirim.
00 YorumlaThe last of us (ps4 ) tomb raider 2013 (pc ) the walking dead season 2 (pc ) the vanishing of ethan carter (pc ) life is strange (pc ) aklima gelenler bunlar ama daha fazla begendiklerimde var tabiki
00 Yorumla
+1 yılDOTA 1-2 ;LOL;S4 League;COD 4 -seri içinde en sevdiğim;Prototype-biyoloji var daha ne:)-. Elsword-3 boyutlu değil ama seviyorum-; bir de C9. Çevrimiçi oyunlar çoğunlukla:)
00 YorumlaDostum ben normalde opynamam ama iki tanesi ok aşırı derecede bağımlıık yapmıştı onlardad Crysis War Head ve Call of DUTY Başından kalkmadım evet gecelerce sabaha kadar oynadım bitene kadar seriler :D
00 Yorumla
+1 yılGTA, The Evil Within, Forza Horizon 2, FarCry 4 aslında bu kadar ama 5 dediğin için The Sims 4'ü de katıyorum :D
10 Yorumla
+1 yılTotal War_ Shogun 2
Fahrenheit
Slenderman
Resident Evıl
Call of Duty
Daısy
Skyrim
Half Life
Starcraft10 YorumlaHepsinden illaki sıkılıyor insan ama arkadaslarinla beraber gta online a girersen seni baya bir idare eder
10 YorumlaPc : NFS WORLD -BATTLEFIELD SERİSİ- SNİPER GHOST SERİSİ- SNİPER ELİTE V2 - CALL OF DUTY SERİSİ
PS: PES veya FIFA oynarım. futboldan başka zevki çıkmıyor ya playstation un :)00 Yorumla
+1 yıl1- Assasins Creed Serisi
2-Call Of Duty serisi
3-Total War serisi
4- Football Manager
5 Pes ve Fifa10 YorumlaMortal Kombat
Pes
Fifa
Battlefield
Left 4 Dead
Assassin's Creed
Counter Strike
Call of Duty
Asla 5 taneyle sınırlandıramam. Daha bir sürü var ama şu an aklıma gelenler bunlar.34 YorumlaBilgisayarda World of Warcraft
Ps4'üm yok yakında alabilirim gerçi alsamda ps3 oyunlarımı kesinlikle satmam vermem :)
The last of us
Assassin creed 3 (multiplayer)
Uncharted serisi
Metal Gear Solid serisi özellikle 4
God of war serisi00 YorumlaNfs Carbon Gta Sanandreas NFS the run bence en iyi nfs oyunuydu en baba oyun The Elder Scroll Skyrim V en baba oyundur bana göre gelmis geçmiş sonra crysis 1.2.3 hepsi mukemmel rResident evil 4. ve 5 mukkeml ötesi ve son olarakta cod serisi
00 Yorumla
+1 yılgta, evil within, game of thrones-devamı bir an önce gelsin!-, the last of us, hitman, infamous
21 Yorumla
+1 yılOutlast, metin2, wolfteam, lol, pes, war thander, san Andreas... bu böyle gider. Outlastı şiddetle tavsiye ederim.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorsun dostum? Metin oynanmaz mı ya:)
- +1 yıl
metin2 oynamayanlar utansın çocukluk aşkımız :))
Counter Strike serileri 2001 den beri oynuyorum şu an 20 yaşındayim
CS GO takımımıza seçmeler vardır güzide ve üstü.00 Yorumlahitman blood money
the walking dead instinct survival
state of decay
resident evil 5
left 4 dead 200 Yorumla
+1 yılPS4 te ; Pes 2013 , Blur , Tekken
PC ' de ; NFS , Call of Duty ,
Online bir oyun oynuyorum bir de ; iSkecth diye çizerek anlatma oyunu01 YorumlaGTA 5, lol, minecraft, outlast whistleblower, h1z1. Daha varda bu kadar yeter
:D özellikle lol ve minecrafta bayılıyorum.02 Yorumla- +1 yıl
Benim dişi versyonu bulduk :D
+1 yıl1- Outlaw
2- Premier Manager 98
3- Jack Jazz Rabbit 2
4- Prince Of Persia ( Seri )
5- Ra2 ( Multi )00 Yorumlacall of duty black ops 2
skyrim
age o mythology
minecraft
star wars the old republic
vazgeçemediklerim bunları oynamalısın özellikle the old republici00 Yorumla
+1 yılCounter Strike Global Offensive
Fifa 15
Football Manager 2015
Call Of Duty Serisi
Battlefield Serisi
...00 Yorumlahitman absolution
hitman blood money
max payne
mafia 2
outlast
Need for Speed10 Yorumla
+1 yılCrysis
Call of dutty
Medal of honor
GTA ne öyle be psikopat oyunu
(:11 Yorumla- +1 yıl
hayat arkadaşı olası nadir kızlardan birisin BU 3'Lü benim hayatımdır ya :)
Son 2 seri hariç,
Call of duty
Medal of honor
Far cry
Crysis
Need for speed
Sniper 1-2
Hepsini oynadim00 Yorumla1-Wolfteam.
2-Minecraft.
3-Bilardo.
4-Okey Plus.
5-Damnation.13 Yorumla- +1 yıl
oynuyo musun hala beraber oynayalım ;)
online olmayan oyunlar sıkıcı geliyor senaryoyu bitirdikten sonra birdaha oynamam online oyun için çok para vermek gerekiyor bende para vermeyi sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılHayatım en sevdiğim Pc oyun ise "Dead Space 3" !
Eğer bu oyun serisi oynamayı istemezsen sevmezsen ağır ilkokullu gibi korkaksın ve karı gibi oldun denektir. Korkunç oyun bu. Ben dikkatlice çok zor bitirdim. Çok korkutucu bu oyun.00 Yorumladragon age serisi
witchet serisi
world of warcraft
assassins creed serisi
league of legends10 Yorumla
+1 yılMafia 3
Call of duty serisi
Call of duty modern warfere serisi
Assasıns Creed serisi
Gta 4 ,5
God of war serisi
Dark Orijins serisi
Resident evil serisi
Mount blade serisi
Biraz daha var hatirlayamiyorum şimdi00 Yorumla
+1 yılThe Order 1886
Assassin's Creed 3
Assassin's Creed 2
Gta 5
The Evil Within
Resident Evil 6
Total War Attila
Europa Üniversalis 400 YorumlaPs4 en çok
Pes 2013
Call of duty
Nba 2015k oynuyorum.
Pc'de çok oyun var oynadığım yaa say say bitmez.00 Yorumla
+1 yılHearthstone
skyrim
saints row 4
League of Legends
Fallout New Vegas00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılPC'de çok fazla oyun olduğu için sayamayacağım. Ancak PS4'te oynadıklarım Grand Theft Auto 5, FIFA 15 ve Pinball Arcade.
00 Yorumla
+1 yılpro düzeyde CoD oynuyorum.
Başka oyun oynamıyorum
pc00 Yorumla
+1 yılLeague of Legends bagımlısıyım :)
Bir de cok tanınmaz; Haxball oynardım bir zamanlar..03 Yorumla- +1 yıl
ahaha benim kadın versiyonumsun :)
Haxballı ben lisede oynardım :) eğlenceli bir browser oyunuydu. - +1 yıl
Valla haxe 1.5 senedir girmiyorum herhalde. Lole ara verdim, nfs world deniyorum :D
Nfs ve nfs tarzı pcyi yormayacak bir oyun önerisi varsa alabilirim :) :)
age, nfs, cod, gta, pes.. şaka maka oyun oynamaz oldum artık.
00 Yorumla
+1 yılAssassin's Creed serisi mükemmeldir dünayanın en iyi hikayesi var oyunda :D
00 Yorumla5 tane yok ama son zamanlarda Warrock baya bir favorim haline geldi. Online, Multiplayer, FPS ve farklı harita seçenekleri zevk katıyor oyuna.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı. Magicka Wizard Wars.
Gerçekten son zamanların en orijinal yapımı00 Yorumla
+1 yılAssasin's Creed
Call of Duty Modern Warfare Serisi00 YorumlaPlc, Solid works, c#, Adobe Photoshop, Adobe alternatif efekt,. Net
00 YorumlaTasarımdan başımı kaldırıp oyun oynamam pek ama, Outlast'ı tek geçerim.
00 Yorumla
+1 yılHiç oynamiyorum vaktim bos ama zevk anlamıyorum onlardan
00 YorumlaRESİDENT EVİL4 tek geçerim hayatta en sevdiğim ve defalarca bıkmadan oynadığım tek oyun❤❤❤💓💓💓💕💕💕💖💖💞💟💟💞💝💘💗💗💘💝💝♥♥♥♥
02 Yorumla- +1 yıl
3 dene ki en iyisidir.
Şimdi ilk oyunun remastered versiyonu yapıldı.
3' ten sonraki oyunlar korku ambiansında sıfır.
En sevdigim pc oyunu Assassins creed serisi
En sevdigim ps4 ise the last of us00 YorumlaPes 2013
GTA 5
Assassin's Creed serisi
CS : GO
The Last Of Us00 Yorumla- Devamını Gör (277)
Devamını Gör(322)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler