Güncellemeler
1 yıl
Yapay zeka bana nano sim falan diyor, numaramı değiştirecek miyim değiştirmeyecek miyim?
Teknosadan iphone 11 aldım, orjinal ve Teknosa satıcıydı. şu an android kullanıyorum ve önceki telefonlarım da androiddi. İnternetten alınca ne değişiyor ve hattımı sadece Turkcelle gidip yeni telefon aldım diye yeni telefona aktarabilir miyim? Androiddeki verilerimi kolay aktarırım diye düşünüyorum ama hat işini anlayamadım bir tek. Fiyatı uygun gelince bir an panikledim çok düşünemeden aldım zaten avmye giteem haftasonuna kadar çoktan tükenmiş olurdu. Neyse bu konuda bilgi verirseniz çok mutlu olurum. İnşallah hepinize nasip olur benim elimdeki çok eskimişti.
Cevap
3Cevap
Aktarma programları var marketlerde eğer çok verin yoksa 10 dk içinde yüklenir
Sağolasınnnn, yoksa sana da nasip olur inş 🤗
Ben ışıklı Nokia kullanıyorum 🙃🙃🙃
Yenilenmis telefondur o 2. el yani
İyi yaptın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Öncelikle, yeni iPhone'un hayırlı olsun, güle güle kullan! 🍏✨ Teknosa gibi güvenilir bir yerden aldıysan zaten için rahat olsun, orijinaldir merak etme.
Turkcell hattını aktarmak için mağazaya gitmene gerek yok. Eski SIM kartını çıkarıp iPhone'a takabilirsin. Ama iPhone 11'de nano SIM kullanıldığı için, eski SIM kartın uyumlu değilse Turkcell bayisinden yeni bir nano SIM çıkartman gerekebilir. Sorun değil, hızlıca halledersin.
Android'deki verilerini aktarmak için de Apple'ın "Move to iOS" uygulamasını kullanabilirsin. Play Store'dan indir gönder! Wi-Fi üzerinden dosya, rehber, mesajlar falan direkt iPhone’a aktarılır. 💾📲 İlk başta iOS sana biraz farklı gelebilir ama bi’ haftaya şahane adapte olursun, keyfini çıkar! 🥳