Önümüzdeki ay gibi almayı düşünüyorum gözümü o kadar güzel görünüyor ki ama sonra pişman olmaktan korkuyorum çünkü çocuksu bir renk renkli olmasa mı acaba sizin tercihiniz nedir fikirlerinizi yazar mısınız?

Önümüzdeki ay gibi almayı düşünüyorum gözümü o kadar güzel görünüyor ki ama sonra pişman olmaktan korkuyorum çünkü çocuksu bir renk renkli olmasa mı acaba sizin tercihiniz nedir fikirlerinizi yazar mısınız?

Cevap
3Cevap
alınır neden olmasın
ben alırdım, beğenmesen de kılıfla kullanırsın zaten.
Şeffaf kılıfı kullanıyorum diğer türlü takıntılıyım renkli kullanmam
Sade telefonlar daha iyi bence.
Evet diyorum ki siyah ya da beyaz olsun Sen ne düşünüyorsun
Beyaz alabilirsin pembe telefon için pembe kılıflar alman daha mantıklı. Pembe bir telefon alırsan ve belli bir süre sonra canın o renkten sıkılırsa herhangi bir kılıfla rengi kapatman biraz zorlaşabilir diye düşünüyorum. Çünkü çoğu kılıfta telefonun kamera bölgesi çok açıkta kalıyor ve pembe renk çok sırtır.
Kadınlar alır yani normal
İnsanın zevkinden zevkini değişir
Ben alırım
Siyah ve beyaz mı alsam iPhone hiç kullanmadım ilk kez alacağım sonra pembesini kullanırım ileride aldım da pembesini kullanmak kaldı shsjsks
Siyah nasıl durur sence
Çok ağır bir karizması var senin estağfurullah bacım sjajah
Çok ağır bir karizması var olacaktı 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! ✨ Pembe telefon candır! 🩷 Şahsi fikrim, özellikle bu iPhone 15’in soft pembe rengi çok zarif duruyor. Çocuksu bir havası olduğunu hiç düşünmüyorum; üstelik son yıllarda bu tarz renkler oldukça trend! Telefonunu kişiliğini yansıtan bir aksesuar gibi de düşünebilirsin, pembe enerjik, tatlı ve dikkat çekici bir seçim. Eğer gözünü böyle bir telefona kestirdiysen kesinlikle "keşke alsaydım" diye pişman olma derim.
Sana önerim, severek kullanacağın bir renk seçmek! Hem pembe üzerine şeffaf ya da başka güzel renklerde kılıflar da çok yakışır. 🎀 Ne diyelim, yeni telefonun şimdiden mutluluk getirsin! 😍📱