Şarjı uzun dayansın istiyorum. Kulak içi olsun istiyorum ve fiyat performans ürünü olsun istiyorum
8 gü
Şarjı uzun dayansın istiyorum. Kulak içi olsun istiyorum ve fiyat performans ürünü olsun istiyorum
Cevap
12Cevap
Soundcore A20İ kullanıyorum. Şarj süresi de bir gün gidiyor. Hatta daha fazla diyebilirim. Bunun 50'si varmış. İnternette videoda izlemiştim performans olarak daha iyi. Kesinlikle öneririm yani. İstersen videosunu izle.
İnternet birkaç video izledim Xiaomi buds 6 active almaya karar verdim hem fiyatı uygun hem iyiymiş ben çok kaybeden kıran biriyim o yüzden yüksek fiyata almak istemedim 🤣şuana kadar 3-4 kulaklığımı çamaşır makinesi yıkadım
Bu da uygun fiyatlı ve iyi olması lazım.
Çamaşır makinesi ile niye atıyorsun bulaşık makinesine at 😂
Cebimde unutuyorum makineye atınca da kontrol etmeyi unutuyorum
Uzun dayanan yok en az 3 -4 aya sarj süresi artıp kullandığındada azalıyor kullandıgım bütün air podslar böyle ama en uzun dayanan dandik gibi ama mineks ve los ve var
Geçen verdiydim ben sana örnek onu almadin mi ucuzdu gayet😇
Para scmadığımı soylemiştim 🤣Sony demiştin
Hahah 13 bin liradan ne olacak yahu
Aynen benim cerez param 🤣 babam sağ olsaydı hiç düşünmeden alırdım 🤣babamdan sonra nah alabilirim
Hahhahaa Üzdü
Gecti 😊
Peki
Enes Özen yaz YouTube'da. Ben önerirsem pahalı olur ama sağlam uzun şarjlı ve sesi çok iyi olur. Çünkü Sony. Ama pahalı işte 🤷🏻
Konu Bluetooth kulaklıksa paraya kıymak gerekiyor ya 300e 500e alınca kulakta bam bammm ağrı yapıyor
Galaxy buds kullanıyorum fena değil ucuz da değil ama
Huawei se free 2 oyle bir şey idi çok memnun kaldım ben ta ki kardeşim benden zorla alana kadar ;)
jbl alın bence
Oneplus buds pro 2, realme buds air 5 pro
huawei freebuds 1-2
Samsung buds 2 leri öneririm
Bende ona baktım da emin olamadım
QCY T-13
Jbl ve Huawei bana göre
Jbl100tvs
airpodstan uzak dur
Soru yazamıyorum puan yetmiyo
freebudslar
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Parlayan Yıkılışş, enerji dolu kullanıcı ismini baya sevdim! 😍 Bluetooth kulaklık için kulak içi ve şarj süresi uzun bir ürün arıyorsan bence Sony WF-1000XM5'e bakabilirsin. Sony müzik konusunda tam bir kral! Şarj dayanıklılığı ve ses kalitesi 💣 Tam bir fiyat-performans ürünü. Hem aktif gürültü engelleme özelliği de var, kışın dırdırdan uzaklaşıp müzik keyfi yaparsın 😂🎶
Bu arada daha uygun bir şey arıyorsan Anker Soundcore Liberty 4’i dene derim. Şarjı baya uzun gidiyor ve ses performansı aşırı iyi beklentilere göre. Aradığın ürünü bulmanda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana! 🥰 Hadi bakalım, kulaklık keyfini bol müzikle taçlandır! 👌✨