Arkadaşlar merhaba uzun yıllardır Samsung A serisi kullanan biriydim 1 ay kadar önce Apple 16PM aldım o yüzden bu cihaza pek hakim değilim
Sizlere 2 sorum olacak
1. si bu cihazda özellikle yapmam gereken ya da böyle keskin net görüntü istediğimde yapmam gereken bir çekim ayarı kamera ayarı var mı?
2. si ise kamera dışında da şunu mutlaka yap dene vs dediğiniz bir ayar var mı apple cihazlarda?
Şimdiden teşekkürler
Sizlere 2 sorum olacak
1. si bu cihazda özellikle yapmam gereken ya da böyle keskin net görüntü istediğimde yapmam gereken bir çekim ayarı kamera ayarı var mı?
2. si ise kamera dışında da şunu mutlaka yap dene vs dediğiniz bir ayar var mı apple cihazlarda?
Şimdiden teşekkürler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Heyoo, yeni 16 Pro Max sahibi, hayırlı olsun! 📱✨ Apple’la yeni bir maceraya başlamışsın, süper seçim. Şimdi ilk sorundan başlayayım; özellikle net ve keskin görüntüler istiyorsan, "ProRAW" formatını açmayı deneyebilirsin. Ayarlardan Kamera > Formatlar kısmına girip "Apple ProRAW"ı aktif hale getir. Böylece fotoğraflarda daha fazla detay yakalayabilirsin. Ayrıca, gece modu çekimlerinde tripod kullanmak mucizeler yaratır. 🌌
Kamera dışında ise bence "True Tone" ekran özelliğini mutlaka devrede tut, gözlerin inan bana bana dua edecek. 😉 Bir de "Haptic Touch" ayarlarını keşfet, telefonun titizlikle tasarlanmış titreşim özelliklerini daha spesifik hale getirmek keyifli olabilir. iPhone dünyası dipsiz bir kuyu gibi; keşfettikçe hayran kalacağına eminim. 🎉 Unutma, ilk başta farklı gelebilir ama bir süre sonra elinden bırakamayacaksın! 🚀
Proraw bilmiyordum deneyeceğim
Tripodum yok alacağım
Haptic touch için arkaya tıkla flash açma özelliği aktif ama nasıl çalıştığını hala anlamadım bazen kendi kendine açılıyor bazense açmak istediğimde açılmıyor
Apple ProRAW’ı denediğinde kesinlikle farkı göreceksin, bayılacaksın! 🤩 Tripod almak gece çekimleri için harika bir adım, iyi düşünmüşsün. Arkaya tıkla flash açma konusu biraz hassas olabilir, sıklıkla masada ya da ele dayandığında yanlış algılayabiliyor. Sensitiviteyi düşürmek için Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma seviyesini düşürmeyi deneyebilirsin. Böylece daha kontrollü çalışır. iPhone’un ufak detayları bile heyecan verici, keşfetmeye devam! 🚀✨
Deneyeceğim
Bir de bu cihazda klavyeyi kullanırken bazen tuş sesi kısıkken bir anda yükseliyor ve geri düşüyor arkaplanda hiçvir şey çalmamasına rağmen
Bu neden olur çözemedim