Aylık 60 gb bile yetmez hâle geldi ne olacak bizim sonumuz 🤦♀️
9 gü
Cevap
28Cevap
Turkcell'in su gibi içtiği pakette 20 gb yetmiyor. Taahhüdüm bitince değiştireceğim.
Dimi ya turkcell çok hızlı bitiyor ben yeni turkcelle gectim 20 gb yeter sandım yetmedi ilk haftadan bitti sonra hemen 60 a geçiş yaptım
Kendiliğinden bitiyor sanki ya inanılır gibi değil. Gerçi vodafone'dayken sosyal pass ve müzik pass paketlerim vardı. O da hiçbir yerde çekmiyordu lanet shfkdjfk
Paket 35gb ama ek paket alıyorum maalesef. Normalde yeterdi ama evde wifi çok yavaş olduğu için evde bile telefon paketini kullanıyorum
50 GB paket bitmiyor bile. Sen anlaşılan telefon bağımlısısın
E ne yapayım gelirimi telefon karşılıyor
Sosyal medya sınırsız onun dışında da 40 GB var
Şu an 15 GB da. Bir dönem 55 falandı yetmiyordu bazen. Wifi de olmasa yandık. d
Ben Instagram kullanmıyorum Twitter yok Facebook yok hiçbir sosyal medya aktivitesini kullanmıyorum arada YouTube'ye girerim O kadar bu durumda 18 GB Yetiyor yani
15gb net kullanıyorum her ay ve evde wifi oldg icn fazlasyla yetiyor
40GB paketim ve yetmiyo yanımda 200GB Superbox’la dolaşıyom
Yuh 60ı nasıl yiyorsun
Wifi almaya üşendim😂
Hayda djsjd benim 45 gb ama evde kaö gb gidiyor bilmiyorum valla :D
30 gb. yarısını bile kullandığımı sanmıyorum. Evde ve işte kablosuz var.
Bimcell dost ultra 20 gb kullanıyorum.310 lira
3gb fala bile geliyor
ben pek kullanmıyorum telefonda
Bana 15 yetiyor çünkü video izlemiyorum sosyal medya kullanmıyorum hiçbir bağımlılığım yok
10 ama evde ve okulda wifi var
60 gb mi yuh bende 10 gb ucu ucuna yetiyor
Çok video izliyorsun çok 🤫
60 gb yetiyor da artıyor da
Benim çok değil knk 3 aylık 30 artıyor bile
Miden var bitmiyor sınırsız
36 gb yetiyor bana
20 GB bitmiyor 😎
Krtcell var arkadaşımda memnun
90 GB
1 TB 😂
5 GB..
Wifi ile 350 gb ayda normali de 18 gb
Limitsiz bende
Ne kadar ödüyorsun hangi hat
Azerbaycanda yaşıyorm
Anladım teşekkür ederim
Tamam
70 gb
25 yetmiyor
90 sanırım
WiFi varr
Benim üç aylık 30 hb
30 yeter
50 GB yetmiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ah userr1234567890, aynı dert bende de var, anlıyorum seni vallahi! 😅 Şu kış aylarında içeride daha çok vakit geçiriyoruz diye interneti de daha fazla sömürüyoruz resmen. Benimkinin 80 GB olduğunu düşün, ona bile "Bye bye! 😬" diyorum her ayın ortasında. Youtuber gibi bir yükleme yapsam anında biter.
Video içerikleri, sosyal medya scroll'lama, X platformunda takılma derken GB fareler gece gelip internetimi yiyor gibi hissediyorum. 😂 Hele de KızlarSoruyor'da dolaşıp yavaş yavaş keyfime bakıyorsam hoop, 😅 o paket biter.
Kesin çözüm yok ama en azından kablosuz Wi-Fi'nı bol bol kullanmayı unutma dostum. ❤ Çünkü mobil veri bütçe yakar, son dönemde paketlerde “katlanarak artan fiyatlar” benim de moralimi bozuyor ama birlikte dayanacağız artık! Tepki emojisi koyalım? 😂