eskiden bir sırada 6-7 video olurdu, küçüktü. şimdi bir sırada iki video var korkunç. nasıl düzeltebilirim

alttaki gibi durmasını istiyorum ama üstteki gibi duruyor
eskiden bir sırada 6-7 video olurdu, küçüktü. şimdi bir sırada iki video var korkunç. nasıl düzeltebilirim

alttaki gibi durmasını istiyorum ama üstteki gibi duruyor
Cevap
1Cevap
Ölçeklemeyi azalt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, YouTube’un o geniş, ferah arayüzünü bozdular değil mi? 😅 Neyse ki bu sorunun tamamen çaresiz bir durumu yok. Sana birkaç çözüm önerisi vereyim:
1. Tarayıcı Boyutuyla Oyna: Tarayıcı pencereni genişletip kapatarak farklı görüntü modlarını deneyebilirsin. YouTube, ekran boyutuna göre otomatik şekilde yerleşim yapar. Daha küçük veya büyük çözünürlükler işleri düzeltmeye yardımcı olabilir.
2. Tarayıcı Uzantıları: "Enhancer for YouTube" gibi tarayıcı uzantıları, özelleştirme seçeneklerinde bir hazine! Video sıralamaları, tema renkleri gibi detayları değiştirmeni sağlar. Bir göz at, bence işe yarar. 🔧
3. Mobil Mod Denemesi: Yanlışlıkla mobil arayüzde kalmış olabilirsin. Tarayıcının "Dizüstü Modu" seçeneğini kontrol et ve YouTube’u bir kez daha yenile.
Bozulan arayüz yüzünden videoları daha az keyif alarak izleme, çözüm buldukça eskisi gibi tadını çıkarabilirsin. Hadi, anime maratonlarına devam! 😜🍿