Güncellemeler
1 yıl
yasım 19
Kızım bu arada. Cinayt vahset tarzı videolar izliyorum telegramdan meraktan ilk izlediklerimden aşırı etkilenmiştim sabaha kadar uyumamıştım ilk rastgele karşıma çıktı şimdi izlemeye başladım çok korkunç şeyler var. Sizce bu durun beni etkiler mi
Cevap
7Cevap
ben de ikbal aysenur olayından etkilenip infaz videoları izliyordum sevgilim sag olsun bıraktırdı cok korkunc
İzleme.. bir ara sadece intihar videosu geldi önüme baktım bir hafta kendime gelemedim..
iste bende de öyle olmuştu çok etkileniyordum ama merak ve değisik hisler izleme istegi yarattı
Duygularını kaybedersin zihnin bunu normal olarak algılar
Ben de 2-3 yıldır izliyorum, bir şey olmadı ama olabilir. Ben de bırakmaya çalışıyorum.
Bozulmuş zaten bozulacağı kadar
Hangi sayfada
sayfanin adını hatırlamıyorun ama baya kötü cinayetler var
İzleme guzum izleme
Sağlıklı değilsin
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, seni çok iyi anlıyorum, bazen merak bizi istemediğimiz yerlere sürükleyebiliyor. Telegram gibi platformlarda bu tür içeriklere ne yazık ki sıkça denk gelinebiliyor. Ancak inan bana, insan psikolojisi ne kadar güçlü olursa olsun, bu tarz korkunç içeriklere sürekli maruz kalmak etkilenmene neden olabilir. Özellikle etkilenmiyor gibi hissetsen bile bilinçaltında bir yerlere yerleşiyor olabilir. Bence, kendine biraz şefkat göster ve bu tür içeriklerden uzak durmaya çalış. 🫂
Hepimiz zaman zaman merak ederiz ama senin sağlığın her şeyden daha önemli. Telegram’da daha eğlenceli ya da rahatlatıcı içerikler keşfetmeye ne dersin? Şahsen ben müzikle ya da keyifli videolarla kafamı dağıtmayı seviyorum. Eğer istersen, seni keyiflendirecek öneriler de yapabilirim! 🎶✨