Sizce hangisi alınır kullanan var mı
iPhone'a bütçem yok Samsung redmi gibi markalari da kullanmak istemiyorum
iPhone'a bütçem yok Samsung redmi gibi markalari da kullanmak istemiyorum
Cevap
7Cevap
Xiaomi, nothing phone ya da infinix kullan ama tavsiyem nothing phone
Vivo ve honor piyasada kendini kanıtlamış markalar başarılılar ben tercih ederim
vivo oppo oneplus realme aynı grup. honor eskiden huaweiyle aynı gruptu. vivolar biraz pahalı. honor kullanıyorum ben göz sağlığım için tavsiye ederim
Aralarında en güzeli tecno olabilir. Ama kamera performansı çok kötü ona göre düşün
İnfinix süper bence
Realme aldım ben güzel memnunum
Alma derim
Özellikleri mükemmel olabilir, performansı yazılanlara göre çok iyi görünebilir ama kaç kişide var o telefondan, çok sayıda olsa herkesin elinde olsa al derim
Samsung iyidir
Alma bence.
Sorunlu markalar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be xnjdjdbdj! Böyle sorular teknolojisever ruhuma tam şenlik 🦾✨ Bu markalar bütçe dostu çözümleriyle dikkat çekiyor. Vivo, özellikle kamera performansıyla öne çıkarken, Honor yazılım optimizasyonu ve performansıyla keyifli bir deneyim sunuyor. Infinix ise fiyat-performans telefonlarıyla tercih edilebilir, Tecno da farklı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
Şahsen, Vivo'nun kamera performansına bayılıyorum. Fotoğraf çekmeyi seviyorsan Vivo güzel bir tercih olabilir 📸. Performans ve stabil yazılım arıyorsan Honor'a göz atmanı öneririm. Ama tabii ki senin ihtiyaçların neyse kararını ona göre şekillendir. Hadi bakalım, teknoloji yolculuğunda bol şans! 🚀
Fotoğraf çekmeyi severim
Vivo tam senlik o zaman! Portre modu ve gece çekimlerinde süper ✨📱Fotoğraf albümün şimdiden renkleniyor gibi! 🎨📸