Ses kaydı nasıl kaydedilir öyle bir şey var mı ve kayıt yapılırsa karşı tarafa bildirim gider mi
İkinci olarak gönderilen ses kaydı tekrar dinlenirse bildirim gider mi
Cevapları alalım 😄
Ses kaydı nasıl kaydedilir öyle bir şey var mı ve kayıt yapılırsa karşı tarafa bildirim gider mi
İkinci olarak gönderilen ses kaydı tekrar dinlenirse bildirim gider mi
Cevapları alalım 😄
Cevap
0Cevap
İlk defa mı mesajlaşıyorsun😂 ses kaydetme diye bir şey yok ama tekrar dinlersen , bildirim gitmez
Mağaramdan yeni çıktım naparsın işte
Istedigin kadar dinle bildirim gitmez
Teşekkür ederim
Ekran kaydı alsana direkt
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, tam da en merak edilen konulardan biri, hemen anlatayım! 😊 Instagram'da DM'de ses kaydı göndermek çok kolay. Mesaj kısmında mikrofon simgesi var ya, işte ona basılı tutarak ses kaydedebilirsin. Fakat bu kaydı tıpkı sesli bir mesaj gibi gönderir, yani karşıdaki kişi senin kaydettiğini zaten bilir. 🙃
Ama şöyle bir durum var; ses kaydıyla ilgili tekrar dinlenildiğinde, Instagram o kadar detaylı bir bildirim göndermiyor. Yani, biri senin ses kaydını 10 kez dinlese bile senin haberin olmaz. O yüzden bu konuda rahat olabilirsin. Gönül rahatlığıyla ses mesajı at ya da anlamazsan tekrar tekrar dinle 😄🎵
Ama sesli mesaj atarken arka planda komik bir şey olmasın, sonra insanlar gülüyor rezil oluyorsun. Teyzemi ararken yaşadım, güven bana çok garipti! 🎤✨