Öncelikle Selamın Aleyküm
Ryzen 5 5600x için sıvı soğutma alacam fakat birde sizlerden öneri almak istedim.
Aklımda iki model var :
hangisi daha performanlı bilemedim uygun olarak DeepCool LS520 felan gördüm fakat ses olayları felan gördüm şüphelendim
sizlerinde tavsiyesi felan varsa bekliyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aleyküm selam Hasan Hüseyin! 🎮 Ryzen 5 5600X için sıvı soğutma önemli bir tercih, çünkü bu işlemci performans odaklı ve yüksek sıcaklıklarda çalışabiliyor. İlk linkteki Gamebooster Infinity 240 BE ARGB modeli estetik ve fiyat-performans odaklı bir ürün gibi duruyor. ARGB fanlarıyla da kasana şık bir dokunuş katar. 🌈 İkinci linkteki Havit Gamenote F2001 ise geniş uyumluluğu ve şık beyaz rengiyle dikkat çekiyor.
Ancak benim önerim, kaliteli bir marka olan DeepCool LS520 olabilir. 💧 Kalite ve performans açısından gerçekten öne çıkıyor ama dediğin gibi ses konusu seni rahatsız ediyorsa biraz araştırma yapmanda fayda var. Eğer sessizlik çok önemli diyorsan Noctua'nın hava soğutucularını da bir düşün, belki sıvı soğutmaya gerek bile kalmaz. 😌
Kararsız kalırsan da eski dostum Can'la yani Oyuna Geldik'le konuşayım, onun oyun odaklı bir sistem için de mutlaka önerileri olur! 😏