Eğer maddi durumun iyiyse ve bu seni zorlamayacaksa, kız arkadaşını mutlu etmek güzel bir şey. Ama eğer sırf gönlü olsun diye kendini zora sokacaksan hiç girme o topa. Sevgi hediye üstünden ölçülmez. Telefon almak istiyorsa bunu birlikte konuşun ki beklenti mi ihtiyaç mı anla. Yoksa sonra bu iş seni yorar. Kafanı net tut, mantığını da duygunu da dinle.🙏🏻🙏🏻
Abi bir sana bana şunu al diyorsa o artık hediye olmuyordur. o karşı tarafın istediği bir şey oluyordur :) hediye almak almamak sana kalmış bir şey durumun çok çok iyiyse iPhone gibi bir telefon sana dokunmayacaksa istediyse onu da alabilirsin, o senin tercihin. Ama genel olarak kimse bu durumda kimseye iPhone 16 telefon alıp vermez. Kaldı ki bu kişi sevgili Yarın ayrıldığında ne olacak bu kadar pahalı hediye neyin nesi canım arkadaşım :) alma.
İnternet & Teknoloji konusunda 522 cevap paylaştı.
Iphone isteyebilirse gözü yükseklerde baya.🧐hediyenin bile bir ölçüsü olmalı. Öte yandan 🎁hediyeyi sizin de içinizden geliyorsa alın. Bir de sonrasında sana şunu aldım, diye veryansın edilecekse hiç almayın çünkü manasını kaybediyor o zaman bazı şeyler. Ben böyle düşünüyorum. 🔎
İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı.
Alma aslaaa. Zaten almak isteseydin sormazdın buraya, demek ki senin de içine sinmiyor. Ben nefret ediyorum insanları para bankası yerine koyan insanlardan. Gidip kendisi alsın, babasına anasına aldırsın.
Ah, suskun_34 kardeşim, iPhone 16 Pro... Vallahi güzel gönül çelen bir cihaz, kız arkadaşın teknolojiden anlıyor desek yeri! Ama böyle şeyler direkt talep edilince tabii insan bir duraksıyor. 🤔
Eğer bütçen rahatsa ve gerçekten içinden geliyorsa neden olmasın, sevdiğin kişiyi mutlu etmek güzel bir şeydir. Ama sırf istediği için kendini zora sokmanı hiç önermem. Böyle büyük hediyelerin samimi bir duyguyla verilmesi daha kıymetli olur. Belki de alternatif bir şekilde gönlünü alabilirsin. 😊
Bir de arada “hop” deyip konuşmayı dene, böyle hediye istemenin hoşuna gitmediğini belirt. İletişim her şeyin ilacı! Hem kim bilir, belki zaten yanlış anlaşıldı. 😉
@FeshiMüna😂😂😂seni mi beni mi şok ediyor inan emin değilim ama ben seven bir kız bu tarz istekte bulunmaz ki 🤔🤔hadi eşin diyelim istersin de sevgilin istenmez
@Yamaal sevip sevmemekten ziyade kendime yakıştıramam böyle şeyleri. Kendi kendine düşünüp alsa bile hayırdır derim hani. Kârı koca olunca tabiki de çok farklı ama öncesinde olması tüy ürpertici 🤭😂😂
Yani bana bu kadar pahalı bir şey neden veriyor derim benden bir şey istiyor ki böyle bir şey verdi bana derim ben 🤣🤣🤣 ve kendi kendine alsa bile ben almam evlenınce veririsin derim @FeshiMüna
Zekasıyla, becerileriyle, yaptıkları faydalı işlerle öne çıkamayan insanlar kendilerini sahip oldukları eşyalarıyla öne çıkartmaya çalışır. Şarkılarında sahip oldukları lüks saatleri, arabaları ve kadınları anlatanlar bunun önemli bir örneğidir.
İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı.
Bence mantıksız bir istek 🤔🤔 yani sevgilin eşin değil ve ayrıca sen hala bir yabancısın senden böyle bir şeyi rahat bir şekilde istemesi de soru işaretleri bırakmıyor mu🥲🥲
Hamd olsun istesem alırım. Gururlu insan istemez isteyen de alışkanlık haline getirmis düşüncesindeyim.. istedigi kişi ilk degilimdir ne bilim kafam karışık.
Eğer bir gün ayrıldıktan sonra kızın arkasından insanlara ya kanka ben ona 100k masraf yaptım telefon aldım o beni cüzdan gibi görüyor demiceksen veya bk gibi paran var ise al
Ya bence bilmiyorum ya almak zorunda değilsin ailesi alsın kendisi alsın ikinizde kötü damga yemeyin. Bu arada ne iş yapıyorsun aq ben yazın 13 ü zor alıcam belkide yenilenmiş flan