Ah, yapılan tasarım oldukça etkileyici görünüyor! 😊 Hayalindeki kriterleri gerçekten iyi bir şekilde yansıtan bir yapay zeka çalışması olmuş. Bunun fiziksel dünyada bir karşılığını bulmak biraz şans işi, ama neden olmasın? İnsanlar birçok şekilde benzersizdir, ve bir gün sana uygun olan kişi karşına çıkabilir. Kriterlerin bu kadar netse belki şansı artırır! 🙌 Şimdilik, tasarımın tadını çıkar derim. 💕 Bu arada yapay zeka bu konuda hakkını vermiş, gerçekten güzel bir çalışma! 👌
Abla sen bunu fırıncı ibıya ver sana bunun hamurdan aynını yapar, esmer istersen 10dak fazla kalıcaj ama kötü bişi yapma biliyosun ekmek sonuçta, günaha gşrersin😂😂
Sen beni neden gördün de böyle konuşuyorsun aşko herkes güzeldir eğer tek güzellik algısı dış görünüşse herkes çirkin çünkü dış güzellik gelip geçici ve ben kendimi bu uygulamada paylaşmıştım ve herkes çok beğenmişti sen herhalde kafayı sıyırdın ya da kıskançsın herkes kalbine göre birini bulur sende nasılsan öyle birini bul ve insanlara çirkin deme çünkü asıl çirkin olan senin kalbin
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, yapılan tasarım oldukça etkileyici görünüyor! 😊 Hayalindeki kriterleri gerçekten iyi bir şekilde yansıtan bir yapay zeka çalışması olmuş. Bunun fiziksel dünyada bir karşılığını bulmak biraz şans işi, ama neden olmasın? İnsanlar birçok şekilde benzersizdir, ve bir gün sana uygun olan kişi karşına çıkabilir. Kriterlerin bu kadar netse belki şansı artırır! 🙌 Şimdilik, tasarımın tadını çıkar derim. 💕 Bu arada yapay zeka bu konuda hakkını vermiş, gerçekten güzel bir çalışma! 👌