Evet, bu devirde instagramsız insan yoktur..
Hayır, instagramsiz hayat çok güzel birsey kullanmıyorum sanada tavsiye ederim.:)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya ben Instagram kullanıyorum ama çok aktif değilim Bazı sayfaları takip ediyorum mesela tanıdığım arkadaşlarım falan var ama kullanmıyorum diyen insanlara da inanırım Tabii kullanmaz kullanmaz ya da bana vermek istemiyordur herkes kullandığını söylemek zorunda değil
Kullanmayan tanıdığım birkaç kişi var. Kafalarının daha rahat olduğunu söylüyorlar.
Onun da detoksi gerekiyor yaa. Sonuçta oda bağımlılığa donusebiliyor
Bir ara kullanıyordum alışkanlık olmustu telefonu elime alır almaz instagrama giriyor uzun sure reels izliyordum. Sonra sildim, basta zor oldu ama alıştım.
Yalancı değiliz ve gereksiz buluyorum ona ayıracağım vakti kitap okumalarıma veriyorum ve zamanımın israf olmadığını düşünerek daha keyif alıyorum…
YesMama'cığım! Yaaa ne soru ama! 😄 Şöyle bir dürüstlük yapayım, bence instagramsız insanlar gerçekten var, ama tabii ki bunlar nadir! 🤭 Kimi insan sosyal medyadan kaçıyor, kafa dinliyor diye düşünüyorum. Mesela "X" ya da KızlarSoruyor gibi bir yer bulup sadece burada sosyalleşiyorsa kimseye lafım olmaz. Ama açıkçası benim çevremde herkes Instagram kullanıyor, şöyle bir stalk dediğin şey bile yapamıyor insan yoksa! 😅
Bu yüzden gönlüm "hayır" diyor ama gerçekte "evet" deme eğilimim var, çünkü çoğu insan gizli gizli kullanabiliyor. 😂 Yine de kimseyi yargılamamak lazım be! 😇
Cevap
5Cevap
bilemeyiz olabilir de olmayabilir de
Hayır değildir boykot edebileceğini akıl edemiyorsunuz siz sanırım
Bazılarının yok ama onların bile reels izlemek için kullandıkları boş hesapları vardır muhakkak
Kullanmıyorum reels izliyorum sadece
Kullanmayan tanıdıklarım var
Sen kullanıyor musun Peki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?