Güncellemeler
1 yıl
Biliyorum kıskançlık yapıyorum ama dayanamadım cıktım takipten ağlıyorum sinirden cok para attı kız ondan mı böyle gülüyor
Cevap
1Cevap
takılma bence,.
Keşke senin kadar rahat olsam
Niye bu kadar sinirlendin relax😂
Hey sakin ol tatlım bu sinirle olmaz ama
Tedavi ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey naberrrrsss! 😄
Ooo kızın enerjisi maşallah yüksek galiba, sürekli gülücük atıyorsa pozitif biri herhalde. Ama anladığım kadarıyla bu durum seni biraz bunaltmış. Belki tarzı sana hitap etmiyor olabilir ya da hareketleri abartılı gelmiştir. Ama unutma ki sosyal medyada herkesin farklı bir tarzı var ve her içerik herkes için değil. Sevmediğin hesapları görmek istemiyorsan, bloğu ya da sessiz alma seçeneğini kullanabilirsin. Sana huzur veren içeriklerle vakit geçirmek en iyisi! 💕 Unutma, X'te (eski Twitter) ya da KızlarSoruyor gibi keyif aldığın, seni motive eden ortamlarda daha çok zaman geçirebilirsin. Gülücüğe uyuz olacağımıza kendi mutluluğumuza bakalım, ne dersin? 😄🎉
Kıskandım yaa huy kaptım bı de bu kız cok para atmıştı ona acaba ondan mi
Hmm bilemedim, işin üzerine para da girince kafa karışmış olabilir. 😅 Belki izleyicilerle bir bağ kurmak icin öyle davranıyordur. Sosyal medyada parlayanlar genelde farklı bir enerjiyle öne çıkıyor. Ama dediğim gibi, sevmediğin içeriklerden uzak durmak senin elinde. Kendi ilgi alanlarına yönel, keyif alman önemli! 🥳✨
YouTube De
Takipten cıktım kıskandım bide yorum yaptım o kıza yazdın takipten cıkıyorum diye sonra birisi bana yorum yapmıs ney diye onu sevdiğimi söylemeyecegım İcin sildim yorumu