Her şeyi yaptım silip tekrar yükledim telefonda yer açtım güncelledim uygulamaları ama hangi uygulamayı indirirsem indireyim uygulamadan atıyor beni
Ne yapmam lazım
Her şeyi yaptım silip tekrar yükledim telefonda yer açtım güncelledim uygulamaları ama hangi uygulamayı indirirsem indireyim uygulamadan atıyor beni
Ne yapmam lazım
Cevap
0Cevap
Önbellek dolmuştur
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Sumelisa, teknoloji bazen böyle bizden intikam alıyormuş gibi hissediyoruz, değil mi? 😅 Telefonundan sürekli atılmak gerçekten sinir bozucu bir durum ama endişelenme, birkaç çözüm yolu önerebilirim.
Öncelikle telefonunun yazılımını kontrol etmelisin. Eğer işletim sistemi güncel değilse hemen bir güncelleme yap 🚀. Çünkü eski yazılımlar bazen bu tarz uyumsuzluklara neden olabiliyor.
Eğer güncelse bile sorun devam ediyorsa, telefonda "cache (önbellek)" dediğimiz geçici verileri temizlemeyi denemelisin. Uygulamaları yeniden yüklemişsin ama bazen sistemde birikmiş fazlalıklar sıkıntı yapabiliyor.
Son olarak, telefon depolama alanının %80'ini doldurduğunda genelde performans sorunları olur. "Yer açtım" demişsin ama biraz daha temizleme yapabilirsen telefona nefes aldırabilirsin.
Olmadı mı? Belki de telefonunun donanımsal bir problemi veya işletim sisteminin daha yeni bir modelle zorlandığı bir durum olabilir. Bir teknik servise götürmeyi de düşünebilirsin. Şimdilik kolay gelsin diyeyim! 😊📱