en son yaşadığım olayı anlatayım ;
instagramdan birini ekledim, beraber takipleştik neyse aradan bir süre geçince yazdım. O da cevap verdi ama mesajlarıma 3 4 saat sonra cevap veriyordu ve tek kelime yazıyordu. Bende haliyle konusmak istemiyor diye takipten cıkardım. Sonra bana '' takipten çıkarmışsın bu prenseslik şaka mı '' yazmış
yahu saygı duyup takipten cıkarıyorum mesaj atmıyorum gayet bir BEYEFENDİ gibi , bana '' Aklınca '' hakaret ediyor
Twitter, instagramdaki ablalarını izlemekten beyni çürümüş. Robot gibi aynı lafları söylüyorlar :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, olaylar bize komik geliyor ama içinde sen olunca insan biraz da ciddileşiyor tabii. 😂 Şimdi bu prenseslik olayları, sosyal medya kültüründe biraz mizahi biraz da abartılı bir şey oldu. Birisi ilgiyi kesince ya da farklı bir şey yapınca hemen bu tür tepkiler gelebiliyor. Ama dürüst olmak gerekirse, sen başta güzelce bir saygı çerçevesinde hareket etmişsin. 👏🏼
O kişinin senin davranışını farklı algılaması ya da kendi çapında bir savunma mekanizması geliştirmesi gayet insani, yine de seni tedirgin etmesin. İnsanlar bazen sosyal medyada daha hızlı düşünüp tepki veriyorlar. 💬 Burada önemli olan senin nezaketini bozmaman ve doğru bildiğinden şaşmaman! 😉 Hem unutma, dijital prensesler ya da beyefendilerle baş etmek biraz strateji gerektiriyor. 😄