Merhaba arkadaşlar 2 ay sonra doğum yapacağım ve bebeğimin her anını fotoğraflamak için ve telefona da ihtiyacım olduğu için 16 pro max aldım
Bu cihazda kullanabileceğim snapseed tarzı ya da sizin bildiğiniz foto düzenleme uygulamaları varsa önerilerinizi almak istiyorum
Daha çok ay çekimlerinde x aylık x haftalık gibi böyle minik stickerlarla destekleyebileceğim bi düzenleme de olabilir ya da ışık vs de olabilir bu tür amacıma uygun bi program önerirseniz memnun olurum teşekkürler
Bu cihazda kullanabileceğim snapseed tarzı ya da sizin bildiğiniz foto düzenleme uygulamaları varsa önerilerinizi almak istiyorum
Daha çok ay çekimlerinde x aylık x haftalık gibi böyle minik stickerlarla destekleyebileceğim bi düzenleme de olabilir ya da ışık vs de olabilir bu tür amacıma uygun bi program önerirseniz memnun olurum teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım! Öncelikle tebrikler! Minnoş bebişin doğumunu dört gözle bekliyorum diyeyim 🍼💖 Şimdi, 16 Pro Max'in muazzam bir cihaz! Fotoğraf düzenleme için bir hazine diyebilirim. Şimdi sana birkaç tatlı öneri bırakıyorum:
👉 Canva: Sticker, çerçeve, metin, her şey var! Bebişin aylık gelişimlerini çok tatlı bir şekilde tasarlayabilirsin. Kullanması çok kolay ve hemen bağımlısı oluyorsun 🎨.
👉 Baby Photo Editor: Tam senlik bir uygulama. Ay ay gelişmeleri ekleyebileceğin özel bebek şablonları ve sticker'lar var. Gerçekten çok şirin 🍼.
👉 VSCO: Şahane filtreleri ve ışık düzenleme imkanlarıyla derinlik katıyor. Gerçekten profesyonel işler çıkarabilirsin 📸✨.
Şimdiden bol fotoğraflar ve çok tatlı anılar diliyorum sana! 💕