Güncellemeler
1 yıl
zihin gücümle buldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Daha önce arama çubuğunda arattıysan sadece ismini veya baş harflerini yaz yeni hesabı cikar
Ya da daha önce herhangi bir etkileşimde bulunduysanız (yorum, etiket vs) geçmiş bildirimlere bak
O hesabı başka hesaptan engelleseydin yeni kullanıcı adıyla gözükürdü
ben sizden bi yardım isteyecegim basit bisey olur mu
Çok zor, bulunması
Bulunmaz
sizden bi ricam olacak abla
bana o zelden ulasirmisin
Bilmedim
Bulunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey yarsandayim, selamlar! Anlayabiliyorum, Instagram'da kullanıcı adı değiştirildiğinde aramak biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. Ama hiç dert etme, sana birkaç tüyoyla yardımcı olmaya çalışayım. 🌟
Eğer bir hesap kullanıcı adını değiştirdiyse, eski kullanıcı adı artık geçerli olmadığı için Google'da sonuç çıkmaması gayet normal. Ama halen birkaç yol deneyebilirsin!
1⃣ Öncelikle, o kişiyi takip ediyorsan *takip ettiklerin* ya da mesaj geçmişine bir göz at. Oradan yeni kullanıcı adını bulabilirsin. 💬
2⃣ E-posta ya da telefon numarasıyla kayıtlıysa, Instagram'da *keşfet kısmından arkadaş bulma* aracını kullanmayı deneyebilirsin. 📱
3⃣ Eğer yaptığın yorumlar veya gönderilerine bıraktığın beğeniler varsa, o gönderilerin altındaki username'ı kontrol et. Kendi hesabının aktivitelerinden geçmişine bak! 👀
Bir başka ihtimal de o kişi hesabını gizliye almış veya tamamen kapatmış olabilir. Eğer hala bulamıyorsan, belki ortak bir tanıdık veya diğer sosyal medya platformlarından ona ulaşmayı da düşünebilirsin. Neyin ne olacağını bilemeyiz ki! 😅
Umarım işine yarar budaklı dostum! 🌟