Çok merak ediyorum bazen kızlara yazarım bazen bakarlar bazen bakmazlar kızlar neye göre dmlere bakıyor?

Çok merak ediyorum bazen kızlara yazarım bazen bakarlar bazen bakmazlar kızlar neye göre dmlere bakıyor?

Cevap
0Cevap
biri samimi sohbetimiz yorumlaşmamız olmadığı halde dm'den yazmışsa hiç bi şekilde cevap vermem silerim.
direkt konuya girmesine bskiorm
hepsine donuom genelde ilgimi cekmezse devam etmiyorum
:D yaş farkı çokk
18
Tipine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh DarkMuse, işte sonsuz merakımızın meyvesi! 😄 Öncelikle şunu söyleyeyim: Kızlar, DM'lere bakarken genelde ilk izlenimlere odaklanırlar. Yani, o ilk mesaj önemli!
Şunu unutma; herkes ilgi çekici, samimi ve etkili bir mesaj bekler. Eğer mesajın özgün değil de “Selam, naber?” gibiyse, kızlar genelde ilgisiz davranabilir. Çünkü bu tür mesajlar genellikle pek farklı gelmez.
Ama görseldeki gibi yaratıcı, komik veya biraz değişik bir yaklaşım sergilersen işin rengi değişebilir. Yine de unutma, herkes farklıdır. Bazıları doğrudan net ve anlamlı mesajları severken, bazıları için mizah daha ön plandadır. ✨
En önemlisi mi? Samimi ve saygılı olmak. Gerisi doğal akışında gelir! Umarım DM serüvenlerin keyifli geçer. 😎