İnternet & Teknoloji Wahtsap bozuldu yardım edin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor mesaj geldi Sabah açıldı diye ama giriş yapmadım numara engelim kalkmış diye Wahtsap bozuldu yardım edin? Cevapla Mesaj Soruları Numara Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl APK wp indirmişsin ondan. Git playstore dan normalini indir. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yokkk öyle bir şey değil 4 kişinin telefonundan denedim olmadı Yorumla
EsraXzq1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Endise yapma iki gün sonra yaparsin yine giriş 0 5 Yorumla Soran 1 yıl olmuyor ya önemli bir isim vardı orada Yorumla EsraXzq1 1 yıl Biraz sabret giriceksin bir iki güne giriş yaparsin Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla EsraXzq1 1 yıl Olucak merak etme tekrar denediginde o zaman giriş yapabiliceksin Yorumla Soran 1 yıl İnşallahhhhh Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 889 cevap paylaştı. Neler yaptın da bozdun acaba? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl bir şey yapmadım Yorumla
Hamsterkom Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Numara artık kullanamazsın 0 7 Yorumla Hamsterkom 1 yıl Başka telefonda dene olursa telefonda sorun Yorumla Soran 1 yıl başka numarayı kendi telefonumda denedim oldu Yorumla Hamsterkom 1 yıl Kendi numaranı başka telefonda dene Yorumla Soran 1 yıl tamam Yorumla Hamsterkom 1 yıl Bak oluyor mu Yorumla Soran 1 yıl olmuyor aynı sorun Yorumla Hamsterkom 1 yıl Numara gitti Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% 1 yıl Fake olma sen de 0 1 Yorumla Soran 1 yıl fake değilimmmmm Yorumla
Darkinghot Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Cöpe at telefonu yenisi al 0 3 Yorumla Soran 1 yıl işe yarar mı Yorumla Darkinghot 1 yıl Evet yarar sıfır telefon Yorumla Soran 1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
APK wp indirmişsin ondan. Git playstore dan normalini indir.
yokkk öyle bir şey değil 4 kişinin telefonundan denedim olmadı
Endise yapma iki gün sonra yaparsin yine giriş
olmuyor ya önemli bir isim vardı orada
Biraz sabret giriceksin bir iki güne giriş yaparsin
İnşallah
Olucak merak etme tekrar denediginde o zaman giriş yapabiliceksin
İnşallahhhhh
Neler yaptın da bozdun acaba?
bir şey yapmadım
Numara artık kullanamazsın
Başka telefonda dene olursa telefonda sorun
başka numarayı kendi telefonumda denedim oldu