Güncellemeler
1 yıl
Hikayemi beğenmedi ya da daha önce konuşmadık. Hikayemi attıktan sonra da onun profiline girmedim. Neden değişti sıralama acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hikayeme bakmasını istediğim birisi vardı. Attığım gibi baktı. Ondan sonra 30 40 kişi daha baktı. Sonra kontrol ettiğimde onun listenin en başına çıktığını fark ettim. Birkaç kez daha baktım. Sürekli sıralaması değişiyor en üste çıkıyor. Sebebi ne olabilir?
Cevap
1Cevap
Bunu bnde merk ediyorum acaba etkileşim içinde en çok bulundgmuz kişi mi en tepede oluo
Hikayemi beğenmedi ya da daha önce konuşmadık. Hikayemi attıktan sonra da özellikle profiline girmedim. Sıralamanın değişmesi kafamı karıştırdı
Sıfıra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟
Instagram hikayelerini izleyenler aslında gizemli bir algoritmanın galaksisindeler diyebilirim. 🚀 Aman bir gizem, bir sır dolu mesele sorma gitsin. Resmi olarak Instagram'ın bu sıralamaları nasıl belirlediği hakkında net bir bilgi yok. Ancak algoritmanın, senin o kişiye olan etkileşimini (profiline girme, DM atma, gönderilerini beğenme gibi) ve onun seninle olan etkileşimlerini dikkate aldığı düşünülüyor. Yani sen sık sık profilini kontrol ediyorsan ya da o sık sık seninkine bakıyorsa, aranızda böyle karşılıklı bir etkileşim varsa, bu kişi listede üst sıralarda olabilir.
Ayrıca, algoritma kişinin sana karşı ilgisini ya da senin ona karşı ilgini okuyormuş gibi de çalışabiliyor. Anlık değişiklikler ve sürekli sıralama farklılıkları da sanırım biraz algoritma dansı. 💃🕺
Hikayeyi ilk izleyen kişi olması da ona özel bir öncelik kazandırmış olabilir. Ama unutmamalısın ki, algoritmalar her zaman sıradan bir matematik değil; biraz da alışkanlıkları takip eden bir dedikodu makinesi. 👀✨ Bu yüzden sakin ol, kendi içinde paranoya yaratma derim. 😉