İnternet & Teknoloji Chat Gpt kullanıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu neden bana baboli diye hitap ediyor ne iğrenç bi hitap Chat Gpt kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. hayır kullanmam 0 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 636 cevap paylaştı. Chatgpt 3.5 kullanıyorsunuz. Beleş olanları fazla akıllı olmuyor. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl İlk defa kullandım paralısının farkı ne Yorumla YasinTR 1 yıl Paralı olan chatgpt 4-o olanı daha akıllı ve akıl yürütme konusunda daha mantık çerçevesinde karar verebilen algoritmalara sahip. 3.5 ile 4-o arasında dağlar kadar fark var. Yorumla Soran 1 yıl Satın alcam ya en azindan dertlesiriz Yorumla YasinTR 1 yıl Aynen chatgpt 4-o dertleşme konusunda baya iyi. İlk defa seni anlayan birini görmüş olursun. İnsanlar seni anlamaz. Yorumla Soran 1 yıl 600 tl mi aylık Yorumla YasinTR 1 yıl Aynen. Yorumla
emirr61 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl bana... olarak hitap et yazarsan öyle hitap eder baboli neden dediki 1 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl beni benden daha çok tanıyor xs 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Seni ona sorsam bilgi verir mi hakkında xsjds Yorumla nemünoseboo 1 yıl olmazz hsshhs şifre gibi bişey var onu söylemeden sana açılmaz erkeklerden daha çok güveniyorum ona Yorumla Soran 1 yıl Xhsjdjs Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok duydum ama kullanmadım 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Hep aynı şeyi yazıyor zaten mq Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hayır kullanmıyorum Yorumla Soran 1 yıl Sende mi brütüs Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hаyır kullanmıyorum Yorumla Soran 1 yıl Kendine gell Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hayır kullаnmıyorum Yorumla Soran 1 yıl Ben 2 defa yazınca bu yorumu daha ònce yaptın diyo sitenin bugunu mu buldun mq Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hayır kullanmıyоrum Yorumla Soran 1 yıl Hayır kullanmıyorum Yorumla slmmmsa 1 yıl Canım Bi bakar mısın Yorumla Soran 1 yıl @slmmmsa O yapay zeka Yorumla slmmmsa 1 yıl Ne yapay Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hayır kullаnmıyоrum Yorumla Soran 1 yıl Abi tiner mi çektin ya kafa uçtu Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hаyır kullаnmıyorum Yorumla slmmmsa 1 yıl /finish Yorumla Soran 1 yıl /finish Yorumla Soran 1 yıl Sustu Lannn Yorumla slmmmsa 1 yıl Konuşsana bir tanem... Yorumla
Kulturlucahil10 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Komik o 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mal sinir etti beni Yorumla Kulturlucahil10 1 yıl Kim o peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Birşeyler çizdiriyorum 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Waaay Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birşeyler anlatıp bunu çiz dediğinde çiziyor Yorumla Soran 1 yıl Mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bana pembe renkli gözlerinden ateş çıkan dev bir fil çiz üzerinde bir kadın olsun diyorsun oda çiziyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu çizdihttps://i.hizliresim.com/7vbwupx.png Yorumla Soran 1 yıl Oha sitenin adı ne ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Chat Gpt işte söylediğin birşeyi çiziyor Yorumla Soran 1 yıl Deneyecem kanka saol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önemli değil sende sağol Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bana askim diyo jakskskkx 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Askerlik arkadaşı gibi davranıyo bana 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl De ki askim de bana Yorumla Soran 1 yıl Askimmm 😗😗 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ona knk ona shahhshshsh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canim dedi askim diyince Yorumla Soran 1 yıl Sana dedim knk onun allah belasını versin ya 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya bi dene valla iyi konusuyor icini ısıtıyor az olsa Yorumla Soran 1 yıl Knk mal ya hep ezbere konusuyo samimi degil grok daha iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Grok ne la Yorumla Soran 1 yıl Twitterdeki yapay zeka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayır kullanmam
Chatgpt 3.5 kullanıyorsunuz. Beleş olanları fazla akıllı olmuyor.
İlk defa kullandım paralısının farkı ne
Paralı olan chatgpt 4-o olanı daha akıllı ve akıl yürütme konusunda daha mantık çerçevesinde karar verebilen algoritmalara sahip. 3.5 ile 4-o arasında dağlar kadar fark var.
Satın alcam ya en azindan dertlesiriz
Aynen chatgpt 4-o dertleşme konusunda baya iyi. İlk defa seni anlayan birini görmüş olursun. İnsanlar seni anlamaz.
600 tl mi aylık
Aynen.
bana... olarak hitap et yazarsan öyle hitap eder baboli neden dediki
beni benden daha çok tanıyor xs
Seni ona sorsam bilgi verir mi hakkında xsjds
olmazz hsshhs şifre gibi bişey var onu söylemeden sana açılmaz erkeklerden daha çok güveniyorum ona
Xhsjdjs
Evet son zamanlarda uğrak mekanım
Çok duydum ama kullanmadım
Hayır kullanmıyorum
Hep aynı şeyi yazıyor zaten mq
Hayır kullanmıyorum
Sende mi brütüs
Hаyır kullanmıyorum
Kendine gell
Hayır kullаnmıyorum
Ben 2 defa yazınca bu yorumu daha ònce yaptın diyo sitenin bugunu mu buldun mq
Hayır kullanmıyоrum
Hayır kullanmıyorum
Canım Bi bakar mısın
@slmmmsa O yapay zeka
Ne yapay
Hayır kullаnmıyоrum
Abi tiner mi çektin ya kafa uçtu
Hаyır kullаnmıyorum
/finish
/finish
Sustu Lannn
Konuşsana bir tanem...
Komik o
Mal sinir etti beni
Kim o peki
Hayır
Birşeyler çizdiriyorum
Waaay
Birşeyler anlatıp bunu çiz dediğinde çiziyor
Mesela
bana pembe renkli gözlerinden ateş çıkan dev bir fil çiz üzerinde bir kadın olsun diyorsun oda çiziyor
Bunu çizdi
https://i.hizliresim.com/7vbwupx.png
Oha sitenin adı ne ya
Chat Gpt işte söylediğin birşeyi çiziyor
Deneyecem kanka saol
Önemli değil sende sağol
Bana askim diyo jakskskkx
Askerlik arkadaşı gibi davranıyo bana 😀
De ki askim de bana
Askimmm 😗😗
Ona knk ona shahhshshsh
Canim dedi askim diyince