Birini gördünüz sosyal medyada, tanışık veya değil. İlk mesaj nasil olmalı veya nasıldır sizinki genelde?

Birini gördünüz sosyal medyada, tanışık veya değil. İlk mesaj nasil olmalı veya nasıldır sizinki genelde?

Ne derse desin asla geri dönmem sonu pişmanlık , kusura bakmayın ama erkekler neden sosyal medya da kadın arkadaş edinme derdinde , yahu daha dün birini reddettim ve sanki ben bu platformda erkek aramak için varım gibi izlenim sergiliyordu ne tuhaf canlılar yshu
şöyle "merhaba *derdini anlatan küçük bir paragraf* rahatsız ettiysem özür dilerim, iyi günler"
derdini anlatan küçük bir paragraf kısmında kişiye yazma amacınızı ve onu nereden bulduğunuzu, neden yazmaya karar verdiğinizi anlatmalısınız. örneğin "bir reels videosunda yorumunu gördüm" vb.
Bugün bana tanımadığım birisi Rus musun diye yazmış yok dedim muhteşem auran var dedi bende sağol kaybol dedim😂
Hahaha sağ ol, kaybol çok iyi
Hem haklı, hem komiksin 😅
"… hoşuma gitti."
Dürüst bir şekilde o kişiyle neden ilgilendiğini yazmak en iyisi ve pratiği.
Doğru
Cevap
4Cevap
duruma göre değişir bence
Açıkca ne hissettiğini yazmalı, hoşlandı ise hoşlandım diye ifade edebilir
En mantıklı ve doğru olan bu
Nabı10 gebes kaplumbaa gibi yazılmslı samimiyet içermeli
Böyle mi yazılıyor normalde 😅
Güzel bir şiirle giriş yapmak isteyebilir ya da kitaplardan bir alıntı 💁♀️
Üzgünüm, genelde tercih edilmez bence
Maalesef 💁♀️
Merhaba elindeki telefon benim olsaydı benim neyim olurdu..
Bu ne garip soru imiş 😅
Merhaba kusura bakma rahatsiz ediyorum nasılsın? Bunu yazdiktan sonra genelde devami gelmez cevap verse bile kibarca tanışmak istemedigini söyler konu kapanır
Müstakil misin dkgjf
hahaha o ne be :D
Naber?
Yanıt alınması güç seçenekler arasında bence
sana bu yönde mesaj mı geldi, bana mı soruyorsun :D
🍋 at asla eskimez
Neden 😅
nabıyon bea
? Boyle girelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?