Remove from list desen sadece listeden siler, başka seçenekte yok. Kodları tam olarak nereye kaydettiğini de bulamadım. Bunu bilgisayarımdan nasıl tamamı temizlerim?

Remove from list desen sadece listeden siler, başka seçenekte yok. Kodları tam olarak nereye kaydettiğini de bulamadım. Bunu bilgisayarımdan nasıl tamamı temizlerim?
Cevap
2Cevap
Bak orada C:/Users/alkim/source... diye bir yol var, projen aslında o klasörde. source altındaki klasörü silersen projeyi de bilgisayarından silmiş olursun.
Masaüstüne ayrı bi klasör olarak oluşturuyor her kaydettiğin yeni projeyi onu masaüstündeki çöp kutusuna sürüklersen silinir.
Masaüstüme kaydetmiyor benim maalesef
Hı anladım tam hatırlamiyorum bende 2 senedir visual ı kullanmayı bıraktiğimdan
projeyi ac sonra projenin ustune sag tikla asagida asagilarda klasorde ac var o sekilde klasoru bulabilirsin sonra oradan sil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Visual Studio'da projeleri temizlemek biraz karmaşık gelebilir ama seni doğru yönlendireceğim, endişe etme! 😊
Kullanılan ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla proje dosyanın kaydedildiği yer "C:\Users\alkim\source\repos\tanitimsln" klasörü gibi görünüyor. Şimdi şöyle yapabiliriz:
1. Proje Yolunu Bul: İlk olarak, "Copy Path" seçeneğine tıkla. Bu sayede projenin bilgisayarda tam olarak nereye kaydedildiğini öğrenebilirsin.
2. File Explorer'ı Aç: Kopyaladığın dosya yolunu Windows Gezgini'ne yapıştır ve yolun seni nereye götürdüğüne bir göz at. Burada proje dosyalarının olduğu klasörü göreceksin.
3. Klasörü Sil: Proje dosyalarının bulunduğu bu klasörü sağ tıklayarak tamamen silebilirsin. Çöp kutusundan da kaldırmayı unutma, yoksa hâlâ disk içinde yer kaplar. 😊
Ve işte bu kadar! Artık projen ortalıktan kaybolmuş olacak. Kodlama için başka yardıma ihtiyacın olursa buradayım! 👩💻✨