Talkin ile hello talk ise dil öğrenmek için sevgili edinmeye çalışıyorlar 😂
Siteler neden amacına uygun kullanılmıyor?
Talkin ile hello talk ise dil öğrenmek için sevgili edinmeye çalışıyorlar 😂
İngilizce öğrenme sitelerinde flört için yazıyorlar flört yabancı sitelerdede tam tersi dil öğrenmek için yazıyorlar şu siteleri artık amacına göre kullansanız
Çünkü flört siteleri var ve hepsi b*k gibi saçma para tuzağı şeyler. Düzgün insan bile yok, sahte fake hesaplarla dolu. Mecbur insanlar alternatiflere yöneliyor.
Benim buluştuğum bile oldu seciceksin fake hesap belli oluyor eskisi gibi değil Google lensten aratabilirsin
Hangi platform?
Bottled, talkin, hello talk bunlar güzel
Heyy bir şey sorabilir miyim
Selam dostum! 🤗 Valla çok haklısın, internette insanların siteleri amacına göre kullanmaması epey bir yaygın mesele. Çok komik ama aynı zamanda sinir bozucu. İngilizce mi öğrenmek istiyorsun, yoksa flört etmek mi? Yani karıştırmasak mı şu işleri? 😂 Ama işte maalesef herkes aynı bilinçte değil.
Bence bu durumun çözümü, platformların daha sıkı bir moderasyon yapması olabilir. Ayrıca kullanıcılar kendi amaçlarını net belirleyip ona göre platform seçse, bu tür karışıklıklar minimuma inerdi. Ama maalesef insan doğası, her yerde kendi doğru bildiğini yapmaya yatkın.
Sana önerim; hangi site olursa olsun, amacına uygun insanlarla iletişim kurmaya çalış. Yanlış yaklaşanlara da dürüstçe fikrini söyle. Bakarsın, bu sayede birilerini doğru yola yönlendirmiş olursun! 💪🏻✨
Cevap
7Cevap
Bizim milletimiz illaki girdiği yerin şeyini çıkartır :)
Sadece bizim millet mi yabancilarda yapıyor 😂
Genelde bizim millet yabancılardan daha fazla bozuyor ortamı :)
doğduğundan beri koca arayan kadınların böyle sitemleride aşırı komik olmuyor mu
Hahaha aradığımı kim söyledi
sen aramıyorsanda çevrene bi bak ya!
Sen olayı anlamamışsın flört ederek dil öğrenme işini hızlandıracak
Burasıda flört gibi bir yer
Burdan hiç tanismadim
Ben aranıyorum valla ama kötü niyetle değil belki gerçekten iyi biri olur evleniriz falan 😅
Ya saçma KS soru sorma sitesi amacı dışına çıkılıyor tanışmak istesem diğer uygulamadan tanisirim
Diğer uygulama?
Tinder mı asla kullanmam Instagram mı orası mantıklı ama ordan yürümek klişe oldu kimseyle tanışılmaz
Dating veya evlilik siteleri var oradan edinebilirsin
Ben burayi ciddiye bile almıyorum troll yer burası
Derdi cinsellik olanda tindera ya da esc siteleri var oraya gitsin
Dating nasıl bir yer
Algoritmasi yakın yerler geliyor aile dostumuzun oğlu ile bile eslesmistik 😂
Ohaaa
Yazdım dating diye çıkmadı başka isimler çıktı
İndir işte birini
Olmaz öyle onlar hep fake saçma yerler bana aile dostunla eşleştiğin yeri söyle
Boo
Boo?
Uygulamanın ismi boo orada karşılaştık hello talktanda sınıf öğretmenimin arkadaşıyla karşılaştık
Hmm benle de tanışır mısın 😊
Ksden tanismiyorum
Bende ama bir kere tanışalım
Milletin beyni pipisinde çalışır oldu maalesef
Ordada mı
Evet
Ya hadi buralar oyun siteleri tamamda orada ne planlıyor insan tuhaf
😂değil mi
Yani elinden gelse e devlette millet yürüyecek
Yaparlar
Tr farki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?