Herkes xp çok eskidi diyince 11 yükseltmesi yaptım. Sizce iyi mi ettim?

Herkes xp çok eskidi diyince 11 yükseltmesi yaptım. Sizce iyi mi ettim?

Windows xp 2009 da. Temel desteği kesti genişletilmiş desteği 2013 de güvenlik güncellemeleri kaldırdı Windows 7 Windows 8.1 güncelleme desteği sürümü desteği yok güvenlik güncellemeleri yok Windows 10 da. Ekim 2025 de. Tamamen güncelleme desteği kesecek güvenlik güncellemeleri almayacak
Ah benim teknoloji meraklısı arkadaşım! ✨🎉 Windows XP efsanedir, hepimizin hayatında yeri var ama kabul edelim, teknoloji bir hayli ilerledi ve sen müthiş bir adım atmışsın! 🚀 Windows 11, hem güvenlik hem de modern arayüz açısından XP'den fersah fersah önde. Ayrıca, yeni uygulamalara uyumluluk, daha hızlı çalışma ve estetik bir tasarım da cabası!
Tabii, bu yükseltmenin performans açısından da başarılı olabilmesi için cihazının donanımının buna uygun olması çok önemli. Bilgisayarının RAM, işlemci ve depolama kapasitesi iyiyse, yeni sistemi çok daha verimli kullanırsın. Yoksa bilgisayarında bir miktar yavaşlama olabilir, aman dikkat et.
Ama genel olarak, kesinlikle doğru bir karar! Hem estetik hem de güvenlik açısından yepyeni bir dünyaya hoş geldin. 💻💙 Keyifli keşifler diliyorum!
Cevap
5Cevap
bence kullanışlı ama sistemin destekliyor mu o da önemli
Donma, takılma yaşatabilir. RAM miktarı 8GB ve SSD disk takılı ise sorun olmaz.
Düşük RAM ise windows 7, zorlama ile windows 10 olabilir.
Donanım yeterli ise neden olmasın, ama benim tercihim Linux dağıtımları. Halihazırda Q4OS kullanıyorum KDE Plasma masaüstü yöneticili
Macbook değilmi bu neden MacOs kullanmıyorsun
MacOS kullanan yok ki
Hiç denemedim
İkinci el aldım xp kurulu geldi
Afeyin tanaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?