İnternet & Teknoloji 1 milyon dolar karşılığında teleferiğe biner misiniz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 59 Yapay Zekaya Sor Şimdiden baş dönmesi başladı.. 😃 Güncellemeler1 yıl Yükseklik korkusu olanlar yalnız değilsiniz.. Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 1 milyon dolar karşılığında teleferiğe biner misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. beleşe binerim ben 1 0 Yorumla
Tuğbahanımm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ee zaten bindiğim bir şey Üstüne para da alırsam süper olur.😂 4 1 Yorumla Charmelon 1 yıl 🤣 soruya bak Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Para karşılığı olmadan sürekli biniyorum. O kadar para verseler bir süre yaşarım bile orada. 3 1 Yorumla _baybars_01 1 yıl Hangi şehirde bindiniz Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Binmiştim ki kaç kere hiç para teklif eden olmadı sjdjs 2 1 Yorumla _baybars_01 1 yıl :)) Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Devamlı biniyorum zaten birde üstüne para vereceklerse yatak döşekte atarım o terefeliğe 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Açık teleferiğe bindim kaç kere üstüne para aldı şеrefsizler 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yükseklik korkum var aşırı derecede yani o yüzden cesaret edeceğimi sanmıyorum 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Biz Bursa'da binmek için üzerine para verdik :D 1 0 Yorumla
simulation Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 357 cevap paylaştı. Biz üste para veriyoruz çok güzel teleferikler var efsane yerler 1 0 Yorumla
_baybars_01 Takip Et Xper 3 Yaş: 110 1 yıl Denizli bağbaşı yaylsı :) çok bindim teleferige burada.. kapalı ama şimdi.. açılsada tekrar binsem :)) 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı. Binerim yeter ki dolar olsun 😆😆 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂
simlilitavsan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yükseklik korkum var ama binerim kfgjjfdş 1 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl O parayı vermeselerde binerim bindim de 1 3 Yorumla visch 1 yıl Uçak mı teleferik mi hangisi ürkütücü Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl @visch teleferik tabikide uçak en azından görmüyorsun harket anında belki korkarsın iniş ve kalkış onun dışında korkmazsin Yorumla visch 1 yıl Düşse aşağı ikisinden de sağ çıkmak imkansız gibi ama Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 628 cevap paylaştı. Ben para verip biniyorum 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 503 cevap paylaştı. Üstünde amuda bile kalkarım😂 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Merhaba,Hiç binmedim, binmek istiyorum! 😅 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 750 cevap paylaştı. Sevmiyorum saçma geliyor 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Buna binmek için para veriliyor ya hani 1 0 Yorumla
Yunusdereköy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ben çok bindim verin paramı borcumu ödicem 1 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl 1milyon ne yaa 100bin dolara anlaşırız 😅🤣 1 0 Yorumla
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Biz o kadar bindik bize 1 tl veren olmadı lan 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 418 cevap paylaştı. Evet binmek isterim, sanırım cesaret ederdim. 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Bayılmazsam binerdim🤣 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Hemde çok severim 3 1 Yorumla _baybars_01 1 yıl Hangi sehirlerde bindiniz Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Binerim 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Binemem 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. Binerim 1 0 Yorumla
Sivaslıbarış Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Hem tatil hem para verilcek demek gibi bir şey bu 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı. Binerim.. 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Binerim tabi 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı. Binerim. 1 0 Yorumla
duffham Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Parasızda binilir ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
beleşe binerim ben
Ee zaten bindiğim bir şey Üstüne para da alırsam süper olur.😂
🤣 soruya bak
Para karşılığı olmadan sürekli biniyorum. O kadar para verseler bir süre yaşarım bile orada.
Hangi şehirde bindiniz
Binmiştim ki kaç kere hiç para teklif eden olmadı sjdjs
:))
Devamlı biniyorum zaten birde üstüne para vereceklerse yatak döşekte atarım o terefeliğe
Açık teleferiğe bindim kaç kere üstüne para aldı şеrefsizler
Yükseklik korkum var aşırı derecede yani o yüzden cesaret edeceğimi sanmıyorum
Biz Bursa'da binmek için üzerine para verdik :D
Biz üste para veriyoruz çok güzel teleferikler var efsane yerler
1 milyon dolara bu teleferikte yarım saat halayda çekerim
Bolca söverim binerim de jsjjs benim yükseklik korkum varrr
Denizli bağbaşı yaylsı :) çok bindim teleferige burada.. kapalı ama şimdi.. açılsada tekrar binsem :))
Binerim yeter ki dolar olsun 😆😆
😂
Bir milyon verilmese de binerim
Yükseklik korkum var ama binerim kfgjjfdş
O telefrikten 3 gün inmem bile😂
O parayı vermeselerde binerim bindim de
Uçak mı teleferik mi hangisi ürkütücü
@visch teleferik tabikide uçak en azından görmüyorsun harket anında belki korkarsın iniş ve kalkış onun dışında korkmazsin
Düşse aşağı ikisinden de sağ çıkmak imkansız gibi ama
Ben para verip biniyorum
Üstünde amuda bile kalkarım😂
Bir milyon olmadan da binerim
Teleferiği sırtımda ben taşırım
Merhaba,
Hiç binmedim, binmek istiyorum! 😅
Sevmiyorum saçma geliyor
Bişey yok ki binerım ne var
Buna binmek için para veriliyor ya hani
Biz para verip biniyoruz
Ben çok bindim verin paramı borcumu ödicem
1milyon ne yaa 100bin dolara anlaşırız 😅🤣
Biz o kadar bindik bize 1 tl veren olmadı lan
Evet binmek isterim, sanırım cesaret ederdim.
Para almadan binmiştim
O kadar da değil 2 kere bindim
Bayılmazsam binerdim🤣
Sonra çıkışta paket youuuhhhh
Binerim hatta o paraya çıplak bile binerim
Ücretsize de razıydım …
Hemde çok severim
Hangi sehirlerde bindiniz
binerim
Binerim
Binerim
Binemem