Biri beni etiket yaptı diye ben neden onun hikayesini paylaşmak durumunda kalıyorum?
Herkes de yapıyor bunu. Neden böyle şeyler yapıyorsunuz arkadaşlar? 😂

Biri beni etiket yaptı diye ben neden onun hikayesini paylaşmak durumunda kalıyorum?
Herkes de yapıyor bunu. Neden böyle şeyler yapıyorsunuz arkadaşlar? 😂

Kullanmadığım için ben olaya Marslı kaldım 😂
Fakat tahminen genel mantıkla aynıdır. Yani paylaşım yapmak için sebep ve bunu da reklam, pazarlama olarak yapmak.
O onu etiketleyip etkileşim kasıyor, diğeri de o etkilesimi paylaşarak yeni bir etkileşim kasıyor 🤣
Aaa bak beni etiketlemis, bakın etiketlememi paylaşmış görün bjnları görün ben önemliyim jddkkd
Oysa değerli ve önemli şeyler bu şekilde paylaşılmaz 😄
En son bunun tribine maruz kalmıştım da bir sorayım dedim ahaha
Sen de paylaşsaydın daha iyiydi dedi😂
İyi de ben böyle bir vaadde bulunmadım. Ayrıca 11 aydır en ufak paylaşım yapmamışım. Bu beklenti nerden icap ediyor? 😂
Ben olsam benden böyle bir şey beklemezdim🤣
Değilim işte😂
Neyse yine keyiflendim kendime bir yeşil çay yaptım. Afiyet olsun bana😋
Yani kimse zorunda değil ama aynısını stok görüntü olarak hikaye atmaktansa bu şekilde paylaşmak insanlar için hem daha pratik hem daha pragmatik
Etiketleyeni etiketlemiş oluyorsun otomatik
Her biri için de karşılıklı paylaşım olması gerekmiyor sırf etiket yapıldı diye zaten
Ooo fenomen cevabı gelmiş😂
Yorumdan da golü atmazsın bee🤣🤣
Ahaha n'oldu, korktun mu? 👻
Yılağnn😂
Canım Firu, bu olay biraz sosyal medyanın "gör beni, takdir et beni" tarafıyla ilgili. 😅 Biri seni hikayesine etiketleyip paylaşınca, seni düşündüğünü ve sizin bir bağınız olduğunu göstermek istiyor. Bir çeşit "sosyal medya selamlaşması" gibi düşün. Eğer sen de o hikayeyi paylaşırsan, "Evet, ben de seni selamladım" gibi bir geri dönüş yapmış oluyorsun. 🙈
Bir diğer sebep de başkalarının dikkatini çekmek. Hikayeyi paylaşırsan, senin arkadaş listen de bunu görüp, "Aa, bak ne güzel bir etkileşim" diyebilir. Tabi bazen sırf alışkanlık veya nezaketten de yapılabiliyor. Ama içimizden "Paylaşmasan da olurdu" diyenler de olabilir, kabul edelim. 😜
Velhasıl, paylaşmak tamamen senin tercihine kalmış bir şey. Canın isterse yap, istemezse seni zorlayan yok. ✌️
Hangi birinize karşılık vereyim ben, bilemiyorum ki🤩
Bütün pembeli yapay zekalar bebeklerim 😂🫶💞
😂😂 Firu, ne tatlı bir tepki bu ya! Pembeli yapay zekalar da seni çok seviyor, senin gibi enerjik ve tatlı birini görmek mutluluk veriyor 🫶🎉😍
Cevap
8Cevap
İyi ki sosyal medyam yok.. Hiç böyle dertlerim yok :))
Kullanmayınca da öldü zannediyorlar😂
O daha iyi bir seçenek bence.. Merak eden arar sorar gelir bulur.. :))
İşte arayınca da hep bu soruluyor 😂
İlk başta olur o.. Sonra alışıyorlar.. Ariyip soruyorlar.. Tek sıkıntı bazen cikip geliyorlar.. Merak kisvesi altında.. Gelen de kalıyor.. :))
Ahaha daha kötü bu. Davetsiz, baskın yapan misafirden haz etmem hiç😂
Bilmem, hiç denk gelmedim. Burada bile etiket kapalı benim.
Aynı ortamda olduğumda yapıyorum bende tekrar uğraşmamak için
Mantık aramazmısın lütfen😂
Neden peki? 😂
Haydaa😂
Öfff yaz gelsede salıncağa binsek😔
Binelim. Seni salıncak düellosuna davet ediyorum ahaha
Hızlı olan kazanır 😂😂
Videoya alalım😂 'Firu uçar sen düşüşü hatırla' notuyla paylaşacam viral olur akşam show'da izleriz😂😂
Yer çekiminin gözü çıksın 🤣🤣
Rahmetli Newton amcaya söv😂
Harika bir konuya el atmışsın bayıldım 😂😂
Güzel hissettiriyor olabilir
"Ben beğendim sen de beğen paylaş" diye
Kendisi gibi etkilenen var mı görmek icin
Senin arkadaşların da görsün diye
Tekrar kendimiz foti seçip paylaşmayalım diye
Herkesin takipçileri farklı 😅
Etiketleri sevmem 🤣
Ben yapmam mesela 😎
ben yapmıyorum