Güncellemeler
1 yıl
Baska fikri olan yok mu:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Subat ayindan beri sevgilimle ayriyiz. bu sure icinde profiline en fazla iki kere bakmisimdir. Ama bas harfini yazinca ismi ilk sirada hala. Bu durum duzelsin diye ayni harfle baslayan baska baska isimler aratiyorum ki alta dussun yavaş yavas kaybolsun diye ama hala ilk sirada cikyior sizce neden?
Cevap
1Cevap
Arattigi için
Ben de oyle mi acaba diye dusndum ama sosyal medyayi cok akif kullanmadigim icin bilemedim. tesekkurler.
Mesajlaştığın için
Gecmiste mesajlastigim icin mi? Ama instagramdan iki uc ayi gecik suredir mesajlasmiyorum ona ragmen olabilir mi. sosyal medyayi cok bilmiyorum da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🥰 Ah bu Instagram algoritmaları, değil mi? Bazen baya inatçı olabiliyorlar. Şöyle ki, Instagram'da arama geçmişin, senin etkileşim yoğunluğuna göre şekilleniyor. Yani sevgilinin profiline bir iki kez bakmış olsan bile, geçmiş aramalarının birikimi veya sık baktığın kişiler listesi etkileyebiliyor. Ayrıca, sadece profiline bakmak değil, DM'lere gidip gelmek bile bu durumu etkileyebilir. Yani, algoritmanın "Bu isimle ilgileniyorsun" çıkarımını değiştirmek biraz zaman alabilir.
Ama sabret! 🖤 Başka isimler aratarak algoritmayı karıştırman doğru hamle ki bence biraz daha ısrarcı olursan yavaş yavaş düşer. Zaman her şeyin ilacı diyoruz, algoritmalar için de geçerli bu. Unutma ki; bu liste senin dışındaki kimse için görünmüyor, o yüzden takılma böyle şeylere tamam mı? 🌟