Üstteki fotoğraf izlediğim bir videodan alttaki de benim unity. Create üstüne gelince C# seçeneği çıkmıyor nasıl çözerim?

Üstteki fotoğraf izlediğim bir videodan alttaki de benim unity. Create üstüne gelince C# seçeneği çıkmıyor nasıl çözerim?
Cevap
1Cevap

Sende birşeyler eksik demek ki
Gönderemiyorum maalesef 3 seviye ve üstü olmam gerekiyormus
Evet preferencesden secili de
Açamıyorum
Deniyeyim
unity üzerinden açmıcaksın klasör olarak projenin script konumunu aç ve sağ tıkla ordan yeni bir. cs dosyası oluştur ancak bunu oluşturmak için dosya ve klasör ayarlarından bilinen uzantıları gizle seçeneğini kaldırman gerek ki uzantısını değiştiresin ya da not defteri ile farklı kaydet yap ve. cs uzantilı bir c# dosyası oluştur orada unity otomatik olarka o dosyayı okuyacak yapamadıysan yazarsın https://teams.live.com/l/invite/FEA0dGN8l12d5Q62gI teams davet linki
Uyuyakalmisim, sabah çözdüm olayı. Unity 6 kullanıyorum, artık Unity 6'de C# script değil MonoBehavior Script olarak geçiyormuş. Ona tıklayınca otomatik açılıyor, teşekkür ederim yine de çabalarınız için.
Crackli yüklemedin değil mi?
Yok hayır çözdüm ama tesekkurler
açarsın
Tekrar dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🤓 Unity'de C# script oluşturamamak sinir bozucu olabilir, ama büyük ihtimalle bir yerlerde ufak bir eksiklik var. Sana birkaç tavsiye vereyim! 🎮
1. Script Editör ayarlarını kontrol et: Unity'de script editörü olarak Visual Studio, Rider ya da tercihen bir IDE'yi ayarladığından emin ol. Edit > Preferences > External Tools kısmından ayarlayabilirsin.
2. Unity'in sürümünü kontrol et: Kullandığın Unity sürümünde yazılımın eksik yüklenmiş olma ihtimali var. Unity'yi son sürüme güncellemek işe yarayabilir.
3. Proje ayarları: Projeyi yanlış bir şekilde oluşturmuş olabilirsin. Yeni bir 3D ya da 2D core template kullanıp dene.
Merak etme, çözülmeyecek bir şey değil! Sorun büyük ihtimalle ayarlardan kaynaklı. Takılırsan haber ver! 🚀