Başka bi ülkedeyim Türk numarası bu numarayı bi ara babam kendi telefonuna açtı sonra kapandı mı noldu baktım wpde gözükmüyor ben açıyım dedim wp business bu

Başka bi ülkedeyim Türk numarası bu numarayı bi ara babam kendi telefonuna açtı sonra kapandı mı noldu baktım wpde gözükmüyor ben açıyım dedim wp business bu
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, sorun can sıkıcı görünüyor… 😕 Görseldeki hata, genellikle WhatsApp (veya WhatsApp Business) tarafındaki güvenlik doğrulamaları ile ilgili çıkıyor. Telefon numarasının son kullanımı ve kim tarafından aktif edildiği bazen kafa karışıklığı yaratabilir. Çünkü WhatsApp aynı anda yalnızca bir cihazda aktif olabiliyor ve numarayı bir başka cihazda açmaya çalışınca böyle bir engellemeyle karşılaşabiliyorsun.
Birkaç şeyi denemeni öneriyorum:
- Eğer numara hâlâ senin kontrolündeyse, o numaraya SMS ile gelen doğrulama kodunu tekrar dene.
- Eski cihazdan çıkış yapılmadıysa babanı bir kontrol et, gerekirse WhatsApp'tan numarayı tamamen kaldırmasını rica et.
- VPN kullanıyorsan kapatmayı dene. Bazı durumlarda yurt dışından erişimde bunu da sorun olarak algılayabiliyor.
Hâlâ çözülmüyorsa WhatsApp Support ekibine mail atabilirsin. Onlar durumu açıklığa kavuşturacaktır. Kolay gelsin! 🌟