Çevrem çok geniş değil. arkadaş sayım çok az hatta. çok sosyal bi insan değilim. bikaç defa internet yoluyla birileriyle tanıstım ama olmadı bi şekilde. 1 yıl süren bi ilişkim oldu onunla da internetten tanıştık ben ayrıldım sonra ondan. yani internet deyince tepki gösterecekler için söylüyorum. aslında çok geniş bi çevrem olmadığı için internette arıyorum belki de yanlış bilmiyorum ama başka türlü de olmuyor. başka düşüncesi ve fikri olan var mı acaba?
Cevabın nedir?
Öncelikle merhaba sayın Gizli kullanıcı; seni gayet iyi anlıyorum reçete sende aynı merdivenlerden ben geçtim hala da aynı basamaktayım :) Öncelikele sana inanıyorum dediklerinin hepsine seni tanımasam bile katıyorum. Evet sen yalnızsın fakat kusura bakma hiç ciddi değilsin.Profilin Gizlide kalmış. Nerden biliyorsun arkadaşım sitede düzgün erkek olmadığını..ya senin beyaz atlı hala buralarda seni arıyorsa senin onu beklediğini sen kendin söylemezsen nasıl bilecek.. bayanlar birine teklif edemezmiş, e bayanlar doğal olarak pasif kalıyor hele bir de senin gibi çevresi yoksa..söyle bakalım nasıl olacak bu ilişki.. Hz. meryem gibi evlenmeden çocuk doğuramazsın.. yani bir mucize bekleme.. burada bir sürü insan var ya..illa biri sana yakındır.5 parmağın beşi bişey değil.Evet seni anladım abazalar gelir diyorsun.. herkes abaza mı?Çok ayıp.. Sen uzanamadığın ciğere mundar diyorsun arkadaşım.Bak benimde olmadı ama tutupta bayanları kötülemiyorum bu benim derdim çaresini ben bulacağım hoşuma giden biri olursa gidip söylemem gerek en fazla bir tokat yerim.Sende sitede beğendin biri varsa ya söyleyeceksin ya da onun sana söylemesi için ortam veya arkadaşlık kurmaya çalışıcaksın.Şunu da ekleyeyeyim ben burada pek ciddi kimse göremedim inan..yani genelde böyle neden diyeceksin..kimse kendi resmini koymamış.herkes abidik resimler koymuş.ya senin bir sevgiliye ihtiyacın varsa resmini ekle profiline yaz..ilişikisi yok diye..zor mu hayır değil..sonra vay efendim da erkekler böyle bayanlar şöyle..hayır efendim biz böyleyiz.İstiyoruz ki bizi gördüklerinde selama dursunlar, kırımızı halı sersinler..ya korkma arkadaşım bir kızı bir sürü kişi ister bir kişi götürür.Birde şöyle düşün mesela ben seni telefonla arasam sen telefonunu açmasan biz nasıl iletişim kurabiliriz ki.hayır nasıl yani.. iş bizde bitiyor.birazda olanakları sen yapıcaksın.seni tahmin ediyorum.2 gün içnde sorularına yine verdim.Demek ki onları hiç okumamışsın..soruyorsun bari oku ve istifade et.Bak burada bile arkadaşlar diyor ki bende yanlızım demiş biri sen yok sağol demişsin.ya nerden biliyosun bu kişiyi önce bir tanış.. olmazsa tamam eyvallah dersin.Sen buradakilerin kalitesini de düşük buluyorsun ama bakalım onlar seni beğenecek mi?Gönül işi bu kiminin kaşı, kiminin gözü, kiminin saçı, kiminin konuşması, kiminin işi, kiminin bakışları..sözün özü aç kendini, aş biraz, ben burdayım de ya..bağır sesin çıksın...herkes senin sesini istemese biel duysun ki biri gelip senin derdine çare olsun.Önce tanı, tanış,sonra fikilerini ölç, beklentilerini söyle,beklentinizi karşılıyorsanız devam edersin yoksa burada yada çevrende başka birine bakarsın.Sonuçta sen neler bekliyorsan karşıdakinde o da senden bişeyler bekliyor.normal olanda bu tek taraflı olmaz.Bir diğer alternatif yok bura olmaz dersen ücretsiz kurslar var..oralara takıl ama lütfen bu önyargıyı kır.Kusursuz dost ararsan da dostsuz kalırsın.Buradaki çoğu insanın durumu senden farklı değil neden mi gider sevgiliyle zaman harcardı ama bak burada.korkma
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zaman internet zamanı evet. cünkü nereye gidersen git artık cafede bile otursan orada yine sanal ortamdan arkadaş olunuyor genelde. İnternette tanışıp evlenen bile oldugu kesin. Hatta bu sitede bile vardır görüşen sevgili olan ama hepsi gizliyordur. Hatta bazen rastlarsın sen de önce bekar yazar sonra ilişkide bi de bakmışsın 2 ay sonra bekar yazar. Bazıları bilerek ilişkide yazıyor asılmasınlar diye. ama sanal ortamı gercek ortama taşıyıp orada birbirinizi iyice tanıdıktan sonra sevgili olmak daha mantıklı.
Başka yollar da var. tiyatroya git , sinemaya git konserlere git okulda farklı kişilerle tanış. seminerlere git..
Ama sanal ortamdan daha rahat olamazsın.116 Yorumla
Soran+1 yılama sanalda ylancı çok işte kimle tanışsam bi pisliği cıktı ortaya
Soran+1 yılilk görüşmede çaktırmıyorlar ki :)) sonradan çıkıyo foyası
Soran+1 yılamaçları farklı oluyor nette çoğu insanın. bende aradıklarını bulamayınca olmuyor işte
Soran+1 yıldüzgün insan bulamıyorum işte :) artık erkeklerin çoğunun bunu için nete girdiklerini düşünmeye başladım
Soran+1 yılhaklısın düzgün insan bulmak gerek ama önce düzgün sanıyosak nolcak
Soran+1 yıldoğru dediğin olmayacak gibi yaklaşmak lazım olursa da sürpriz olur ama yoruldum bende yaa cıksın artık karsıma inşallah
- +1 yıl
Çıkar merak etme. Ama şu var ki senden hoşlanacak mı? yani sana karşı birşeyler hissedcekmi bunu da düşünmen lazım. Yani Gercekten hoşlanıyorsa belli eder. Ayrıca o 2 kelimeyi erken söyleyene asla inanmanı istemem. Saf olma lütfen. gec söylemeli o kelimeyi.
Zaten yazdıklarını okuyanalr asılmaya başlar belki sana :p
Soran+1 yıliyi ki gizliyim evet :D
Soran+1 yılbakalım
İnternet aşklarına karşı değilim ama interneti bunun için kullanıyorsan yapma derim. Çünkü alışkanlık haline geliyor resmen. İnternetten sevgili bulmak çok kolay özellikle bayanlar için erkekler kız arkdş bulmak için bazı sitelere para ödüyorlar mesela. Ama senin okul hayatın iş hayatın falan yokmu yahu tek bir arkşn olsa bile yeter onun arkşı ordan ordan genişler çevren!
03 Yorumla
Soran+1 yılarkadaş çevrem çok geniş değil. kimse de kimseyle tanıştırmıyor olmuştu aslında daha önce ama anlaşamadık
Soran+1 yılyok ikisi de
Bence beklemelisin sabrın sonu selamettir nasıl olsa ... ama netten bulmanın dogru oldugunu sanmıyorum ..
08 Yorumla
Soran+1 yılçok bekledim olmadı bende kendim aramaya karar verdim ama onda da çok başarılı olamadım sanırım
Soran+1 yılsenden yaşca büyüğüm ama
Soran+1 yılhaklısın canım aşk yaşa bakmıyor ama yaş ilerledikçe bakıs acısı değişiyor
- +1 yıl
ewet .. ama gerci artık benim yasımda veya benim yasımdan kucuklerinkininde gercek ask oldugunu sanmıyorum ... yani artık beklemem gerekiyor diye dusunuyorum gercek bir askı bulmak icin yani baska carem yok.. yani 7 yada 4 tane sewgilisi olmus bir kızda olmak istemiyorum yani kendimi kullanılmıs gibi hissederim diye dusunuyorum ...
Soran+1 yılyasın kaç olursa olsun ciddi ileriye dönük seyler yasa
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
Yorumlardan okuduğum kadarıyla internetten tanışmaya olsun reelde insanların duygularını belli etmesi olsun. Kadınların bu abaza bu sapik buda diğer erkekler gibi bakış açısı gerçekten içinde olan iyi kalpli erkeklerede haksızlık. Gerçekten düzenli ilişki isteyen bazı erkekler sırf bu önyargılardan sıyrılmak için girmedikleri şekil kalmıyor inan kendi istemedigi şeyleride yapar hale geliyor.
Bir insanın abaza olup olmadığıni anlamak çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Takip ettiklerine bakarsin beğeni kitlesine bakarsin kız çoksa o oğlan avcılık peşindedir. Abaza ya da güvenilir değildir ya da çok takıpcili çok takibi olanlar. ya da bilemiyorum bu kızlarda gördüğüm serseri oglanlara çabuk dusuyorlar onun kötü şeylerini duzeltmeye çalışıyordum filan diyorlar. Siz her seferinde iyi insanı elinin tersiyle geri iter. Size serseri çocuk kötü davrandı diye sizi beğenen insana beğendiğini söyledi tanışmak istiyorum dedi diye abaza bu diye yargilarsaniz önünüzdeki 10 sene yol alamazsınız. Allah için her insanı yargilamayin. Yok kimle takiplestigi belli değil ilgili olduğunu söyledi diye abaza oluyormuş. Karşınızdaki her erkeği kalpsiz görmeyin ya. Belkide güzel bir kizssindir ona yazan çok belkide herkesle konuştuğu gibi bwnimlede konuşuyor diyecek oda herkes yargilasa kim kime inanacak. Yargilamakla kimse kimse biryere varmaz bu hayatta.
Hayatta karşı tarafı dinleyin ve araştırın anlıyorum serseri insanlarda var. Ben bir erkek olarak kimin serseri kimin eli ayağı düzgün Instagram'dan aşağı yukarı anlıyorum. Takip ettiği kız sayısı bile anlamanıza yeter. Benim mesela fotoğrafımı 100 kişiden 5 kız anca beğenir ama bir kızı begenince konuşmak istediğimi tanışmak istediğimi soyleyince abaza oluyorum ya da diğer erkekler gibi oluyorum. Ne yapayım her kız zihniyeti böyle diye bu zihniyette olmayanı bulmak için bizde serseri erkekler gibi her beğendiğimiz kızi takip edip herkese mi yazalım. Şansımız artsın diye, umarım buradaki yazım iyi anlaşılmıştır yaptiginiz hareketin insanlarda ne yarattığını bilin21 YorumlaToplumsal yerlere git, tek bile olsan yapılabilecek aktiviteler var, örneğin kütüphane hem vaktini değerlendirebilir hemde yeni insanlarla tanışa bilirsin. Küfelerden bahsetmek istemiyorum bile bilirsin amaçları nasıl olacaktır. internet'ten kulüplere dahil ol sosyal içerikli kulüpler var örneğin satranç ve benim favorim konserler özellikle klasik müzik konserleri...
Başarılar mutluluklar.16 Yorumla
Soran+1 yılya sosyal bi ortamda öyle etrafını kesebilen birisi değilim çok bakamam öyle :))
- +1 yıl
Yanlış anladın. Bak şimdi bahsettiğim gibi sosyal ortamlarda mutlaka seviyeli ve seni etkileyecek birisini bulacaksındır, aslında o seni bulacaktır. Unutma süreklilik sağlam bir ilişkiye kapı açabilecek bir etkendir. Yani sen aynı kütaphaneye, aynı sosyal içerikli mekanlara yada ortamlara gidersen muhakkak orada sürekliliği olan bir prensi bulamaman içten bile değil. Hem siz kızların ufak bakışları bile bizlerin içlerini eritmeye yetiyor buda tiyo olsun.
Soran+1 yılteşekkür ederim haklısın öyle yapmam gerek
Soran+1 yılumarım yaaaaa :D ben yalnızlık ruh halimdeyim :D
+1 yılaslında herkesin ortak sorunudur bu doğru kişiyi bulmak bende bi aralar bu duygular içindeydim sonra farkına varmaya başlıyor insan işine mesleğine yönelık planlar kurmalısın daha yasında genç ilerde iyi bir iş sahibi olup doğru eşi daha iyi kararlar verdiğind alırsın ama yalnızlıkta zor oluyıor orasıda ayrı bir dava ama doğru kişiyi bulana kadar sosyallaş arkadaşlarınla daha çok vakit geçir cidi ilşikilerin olmasın insanları daha çok tanımaya çalış kendini geliştir illa bi gün bir içıkacaktır karşına benım knedı gorusumdur o yuzden hayat kısa eylenmeye bak
10 Yorumlainternetten tanışılan insanlara kesinlikle güven olmaz..hele ki online people vs. tecrübeyle sabittir :p
12 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilimle ordan tanısmıstım :) iyi secersen olur ama genelde amacı belli erkeklerin çok dikkatli olmak lazım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazdıklarının aynısını yasadım ve yasıyorum ,internettekı kışılere dıkkatlı yaklas ama guvenebılırsınde sadece once mantıgınla bı degerlendır ondan sonra duygularına bak benım onerım
14 Yorumla
Soran+1 yılherseyi denedim olmuyo :)) çoğu yalancı yaaa ;((
- +1 yıl
çok ilginç .bide şu var sizin igib kızlarda standartın üzeürnde güzel alımlı oluyor bence
Soran+1 yıl@Sorgucu_Men manyak mısın arkadaşım rahatsız mısın bi git ya
Cevap sahibi+1 yılbıraz gıvenmen lazım ama olmuyorsa beklemeye kalmış ış
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de senin gibi sayılırım aslında. yani çevremden de buluyorum ama internetten de arıyorum. yine de olmuyor ya neyse. istersen tanışalım. yanlış anlama, ilişkiye başlamak için değil, arkadaş olup sohbet etmek dertleşmek için. aynı dertten çekiyoruz :)
00 Yorumlaistersen olmaz zaten... böyle şeyler istemekle ters orantılıdır... sen isteme ve devamını seyret...
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru aslında beklemediği zaman çıkıyor insanın karşısına
+1 yılBulursun merak etme zamani gelince o seni bulacaktir
23 Yorumla- +1 yıl
3 vakte kadar.:) dogru dıyosun ama armakla olmaz kısmet
- +1 yıl
Kismet acma buyusu var denesin bak ne oluyor goruculer kuyruk olur :)
Soran+1 yılçok güldürdünüz beni :)
yani diyet yapmak isteyen kilolu insanlara söylerler ya; şimdiye kadar ki bütün alışkanlıklarını değiştirmelisin diye...
bende size onu öneriyorum...şuana kadar ki her bildiğiniz şeyi değiştirin...11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. Her şeyin bri zamanı var sırf yalnız kalmamak adına sanaldanda birilerini bulmaya çalışma olacağı varsa zaten kendiliğinden olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılsırf yalnız kalmamak değil ki olay. mutlu olmak istiyorum artık
+1 yılözelime face adresini yolla begenirsem hayatının aşkıyla tanışırsın :)
00 Yorumla
+1 yılMoral bozmak gibi olmasın, aramayacaksın. Vakti geldiği zaman kamyon gibi çarpar o.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle beklemekle bi halt olmuyo ama :/
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok, bekleyeceksin. Ayrıca elindeki zamanın kıymetini bil ve tadını çıkar, geri gelmeyecek günleri heba ediyorsun çünkü kendini böyle elinde olmayan bir şeyle üzerek. Ciddi ilişki dediğin şey olmadan da yaşanır, merak etme. Hepimiz yaşadık, yaşıyoruz da. Sen bugünün tadını çıkar, her şeyin zamanı gelir sırasıyla.
+1 yılnette doğru bir insan bulacagınımı zannediyorsun ? ha tabi elbette vardır oda milyonda bir kime denk gelirse sans meselesi
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekte de yok ama yoksa başka nasıl bi hitmal beklemem gerek yok
- +1 yıl
evet haklısın
+1 yılYaşadığın yer neresi? Bunu belirtirsen buradan birisiyle reel de görüşme imkanın olur. Onun dışın da şehirler arası ilişkiler yürümez.
00 Yorumla
+1 yılaramana gerek yok bence boşuna arıyorsunnn
nasibin zaten seni gelip bulur00 Yorumlaniye çevre az arkadaş az sosyal değiliz peki?
yaşınız kaç?
okul yada iş?00 Yorumla
+1 yılaçık profil yapsaydın burdan yazanda olurdu tanışmak için
02 Yorumla
Soran+1 yılönüne gelen yazardı desek daha doğru olur :)
- +1 yıl
estagfirullah eminim onlarında vardır bi amaçları. :)
Öncelikle internetten arama. spora yazıl yeni çevren olsun. aktivitelere katıl kendiliğinden olur. ve en beklemediğin anda olur
10 Yorumla
+1 yılçok ilginç .bide şu var sizin gibi kızlarda standartın üzerinde güzel alımlı oluyor bence
010 Yorumla
Soran+1 yılnerden belli?
- +1 yıl
seni bilemiyorum ama gördüğüm kadar ile güzel alımlı kızlar arasında senin durumunda alan çok gördüm.Bende bir zamanlar herkesin çok begendiği biriydim.sevgilim yok dedigimde beni yalancılıkla suçlarlardı.Oysa sevgilim yoktu.Bazen yalan bile atmak zorunda kalıyordum sevgilim olduğuna dair
Soran+1 yılhaklısın galiba
- +1 yıl
sen hiçsevgilin olmadığı halde sevgilim var dedin mi? Eminim demişsindir
Soran+1 yıldaha önce sevgilin olmadı mı hiç diyorlardı bi ara :) yalan söylüyorsun olamaz mümkün değil diyorlardı :) bende duruma göre yalan söylüyordum tabi şaşırmasınlar diye oldu diyordum
- +1 yıl
bende öyle yapmışımdır çok zor ya..yaşın kaç üniversite okdun mu?
Soran+1 yıl24 evet okudum
- +1 yıl
çok ilginç. eğitimli insanlarda böyle şeyler yaşıyor.bende üniversite okudum:)))
Soran+1 yıleğitimle alakası yok ki. aslında cahil insanlar daha çabuk evleniyor :D küçük yaşta kaçıyorlar falan
- +1 yıl
çok geniş bir çevrem yok demişsin.peki ne iş yapıyorsun şuan?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkararsızsan başlama zaten. Bende başlamıyorum tam başlıyacağım yürürmü acaba diyorum çekiliyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılişte tam emin olarak başlamak lazım o zaman sağlam olur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılen son ilişkinden 1 sene geçmediyse bekle derim.
- İnternet & Teknoloji konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBiz sana birini ayarlayalım mı?
17 Yorumla- +1 yıl
Elin degmisken şu kuşuda es geçmessin artik :)
- +1 yıl
var bızım bı Ballı olur mu acaba?
- +1 yıl
Olur olur burdakilerin degimiyle nefes alsin yetermis :))
- +1 yıl
hem alıyo hem verıyoo sıkıntı yok :))
- +1 yıl
Yok veriyorsa sorun olur alsin icinde tutsun :))
Soran+1 yılyazdıklarımı yanlış anlıyorsunuz arkadaşlar. olsun da nasıl olursa olsun diye bir mantığa asla sahip değilim. sadece çevremde herkes mutlu ben neden mutlu olamıyorum onu düşünüyorum. siz de dalga geçin
- +1 yıl
senınle dalga geçmedık bız aramızda lafladık..
ayırcada neden olmasın kısmetın nerden gelecegı bılınmez.
dalga falan yok
... Elma'nın yarısını vermesini bileceksin,gizli yemeyeceksin !
017 Yorumla
Soran+1 yılelmanın yarısı?
Soran+1 yılben gizli bişey yapmıyorum onlar yapıyor
Soran+1 yılya gizli sormasam önüne gelen dadanacak sitede ne yapayım
Soran+1 yılhayır ya ne alakası var. önüne gelen yazarsa ne olur bi düşünsene.
Soran+1 yılönüne gelenin yemek ısmarlasındansa açlıktan ölmek tercihimdir!
Soran+1 yılsen çok mutlusun sanırım hayatında. eğer gerçekten yalnız olsaydın anlardın belki
Soran+1 yılabazalar doluşsun o zaman :) kız olsun yeter diyenler var ya nefes alsın yeter diyorlar neredeyse :)
Soran+1 yılvalla nereye bi yorum yapsam 2 dk gecmeden bir sürü ekleyen oluyor. seni ekleyen pek olmadığı için farkında değilsin sanırım
Soran+1 yıletrafıma çok bakmadığım doğru aslında yani öyle dısarda kesmem kimseyi
+1 yılSabret doğru zaman gelince doğru insan seni bulur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılselam, aradığın kişiyi buldunmu
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri