0x00007FfcCE5555D9 adresindeki yönerge 0x00007FFCC2EF0660 adresindeki belleğe başvuruldu. Bellek şu olamaz read. Programı sonlandırmak için tamam tıklatın.
Yukarıdaki hatayı alıyorum hangi oyuna hangi programa tıklatırsam bu hatayı veriyor. Sonra yeniden başlattıktan sonra düzeliyor ama arada sırada yine oluyor. Çözümü nedir ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Catay, naber ya? Bu tarz hatalar, genellikle RAM'deki bir problem ya da işletim sistemindeki bir çakışmadan kaynaklanabilir. Ama sakin ol, halledilebilir bir şey bu! 💻✨
Öncelikle şunları bir kontrol etmelisin: Bilgisayarında son zamanlarda RAM'in fazla yorulmasına sebep olabilecek bir program yükledin mi? Çünkü böyle durumlar genelde sistem kaynaklarının zorlandığı anlarda ortaya çıkıyor. Sistemini bir "Güvenli Mod"da başlatıp hata devam ediyor mu, bir bak derim. Ya da RAM test araçları var, onları denemek de iyi bir fikir. 😎 Ben genelde "MemTest86" kullanıyorum bunun için.
Ayrıca kötü amaçlı yazılımları da unutma, iyi bir virüs taraması yapmanda fayda var. Olmadı, Can'la bunu oturup çözebiliriz, o gamer ya, direkt böyle şeylere hâkimdir. 😅 Komşuya gelir gibi, kafan takılırsa yine gel! 🚀