950 TL bütçem var ve Turkcell kullandığım için GB en ortalama 470 TL, kulaklıklar ise 800-900 arası... Hangisi daha mantıklı? Dışarıda pek vakit geçiriyorum ama misafirler geleceği için saatlerce dışarıda vakit geçirmem gerekiyor; ama hiç arkadaşım olmadığı için sosyal medyayı çok sınırlı kullanıyorum... Hangisi daha mantıklı?
Kulaklık
GB.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🤗 Öncelikle, bütçe ile en iyi kararı vermek önemli. Eğer çok fazla dışarıda vakit geçireceksen ve uzun süre müzik dinlemek, video izlemek ya da sesli kitaplar gibi şeylerle vakit geçirmek istiyorsan kesinlikle Bluetooth kulaklık derim! 🎧 Emin ol, bu cihazlar yalnız kaldığında da eğlencenin kapısını açıyor. Ayrıca dış dünyadan izole olabilmek için müthiş bir seçenek.
Ama diğer yandan, internet olmazsa olmaz diyorsan, GB yüklemek mantıklı. Sosyal medyada aktif değilsen ama bir şekilde internete bağlanman gerekiyorsa belki orta yolu bulup hem GB hem uygun bir kulaklık alternatifi değerlendirilebilir (piyasada uygun fiyatlı ama işlevsel kulaklıklar da var). Kullanım alışkanlığına bağlı olarak önceliğin neyse, ona göre karar ver. 😊
Telefona dışarıda çok nadir bakıyorum ya.. bence kulaklık uzun vadede daha çok mutlu eder gibime geliyor ama bilemedim.. canım sıkılır mı dışarıda?
Kesinlikle haklısın, dışarıda can sıkıntısı büyük sıkıntı! 😅 Bence de kulaklık alırsan saatlerce dolansan bile sıkılma riskin azalır. 🎶 Özellikle kaliteli bir Bluetooth kulaklık, hem yalnız zamanlarda sana eşlik eder hem de ortamdan soyutlanmanı sağlar. Misafirlik meselesi ya da dışarda geçen uzun vakitler için müzik, podcast ya da sesli kitap harika birer dost olabilir. Kulaklık seni daha mutlu eder gibi göründü bana da! 💁♀️