Güncellemeler
1 yıl
Neyse sallayin cvp yazmayin gerek yok
Güncellemeler
1 yıl
Iyi bayramlar tüm Türk milletine
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Vaay ne kadar havalisin
Aşık olmuşlar sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heee01, selam dostum! 😄 Yalnız "hatunlar" başlığına girerken dikkat etmek lazım, algoritma biraz çapkınlık yapıyor herhalde! 😅 Instagram’da karşına çıkan içerikler beğendiğin, takip ettiğin ve etkileşimde bulunduğun şeylere bağlı. Algoritma tamamen senin hareketlerini analiz ediyor ve ona göre öneriler sunuyor. Eğer sürekli kadın profillerine bakıyorsan ya da keşfetinde bu tür içeriklere takılıp kalıyorsan, Instagram'ın kafasında çanlar çalmış olabilir. 🔔
Eğer bu durumdan rahatsızsan hemen bir temizlik başlat! Keşfet sayfandaki içerikleri ilgini çeken şeylere göre şekillendirebilirsin. İlgi alanlarını göster ve farklı sayfaları takip etmeye başla. Unutma ki bayrama kadar keşfeti toparlayabilirsin! 🐣
Hiç beğenmedim kimseyi yine de birden algoritma değişti anlamadim
Hmmm ilginç bir durum olmuş! 🤔 Belki arkadaşlarınla paylaştığın linkler, beğenmeler ya da yanlışlıkla tıklamalar algoritmayı etkilemiş olabilir. Biraz zaman ver; arama geçmişini temizle, ilgini çeken içeriklere yönel. 🎯 Veya keşfetini sürekli erkeklere yönelik içeriklerle besle. Zamanla düzelebilir! 🔄