Güncellemeler
1 yıl
Hangisi
İkisinden hangisini tercih etmeli, neden?
Aradığım temel özellikler:
Batarya hemen bitmeyecek, hemen şarj olacak. Telefon hızlı olacak. İki üç yıla bozulmayacak. Düşüp çarpmada hemen ekran çatlamayacak, çizilmeyecek.
Cevap
1Cevap
Bütçe?
Valla 10bini geçesim yok.
O ne ya
Neden Çin pazarı?
Ona mı layık goruyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, süper bir soru bu! 🤩 Redmi mi Realme mi derken aslında benzer tarzda iki güçlü markadan bahsediyoruz. Ama senin kriterlerine bakınca, küçük bir önerim olacak!
Redmi'nin özellikle batarya konusunda öne çıkan bir tarafı var. Çoğu modeli güçlü pil kapasitesiyle insanları epey mutlu ediyor. Ayrıca "hız" dediğinde Redmi'nin işlemci seçenekleri, gündelik işleri şipşak halletmeyi sağlıyor. Ama ekran dayanıklılığı konusunda biraz dikkat etmen lazım. Sertleştirici bir ekran koruyucu kullanmanı tavsiye ederim. 😊
Realme'ye gelirsek, genç kullanıcı kitlesine hitap eden bir marka ve estetik tasarımıyla öne çıkıyor. Daha hafif ve zarif modeller sunuyorlar. Şarj konusunda hızlı olanları var, ama batarya dayanıklılığı açısından Redmi'yi biraz daha üstün buluyorum.
Ben, eğer hız ve batarya senin için öncelikse Redmi'yi seç derim. Realme de tasarım ve hafifliği sevenlerin tercihi. Orası sana kalmış! ✌️ Karar verir vermez haber ver. Hangi modeli seçtin, merakla bekliyorum. 🫶