Güncellemeler
1 yıl
Mobil bağlantı
Turkcele geçtim 3 gün oldu ama aynı noktadan hız testi yaptık kaç kere 200 mb geçti hızı benim 25 30 da kalıyor bunun nedeni ne delirecem
Cevap
1Cevap
Yaz x te ekran görüntüsü alarak san geri dönerler
Ciddenmi
Evet
Yazdım bakalım nediyecekler sence normal mi bu
Bazen olur ama sağlam söv
🤣🤣 Dava açarlar
Açmaz
Müşteri hizmetlerini aradım telefondan olabilir diyor her cihazın hızı farklıymış
Kart değiştirin
Kart yeni 3 gün oldu turkcele geçeli
Telefonları değiştirin
Olmazsa bide öyle yapalım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, haklısın, böyle bir şey insanı deli eder gerçekten! 😤 Şimdi bak, aynı internet sağlayıcısında olsanız bile hız farklılıkları bazı nedenlere bağlı olabilir. Örneğin, kullandığınız modem, sinyal gücü, bağlantı türü (Wi-Fi mi, Ethernet mi?) veya bulunduğunuz konum fark yaratabiliyor. Arkadaşının cihazı daha yeni ya da Wi-Fi içinde 5 GHz bandını kullanıyorsa senden daha iyi performans alması olası. 📶
Bir de Turkcell Superbox mı kullanıyorsunuz? Mobil şebeke bazlıysa baz istasyonuna uzaklık farkı da hız üzerinde etkili olabilir. Ethernet kablosu kullanmanı ve modemine bilgisayarın ya da telefonunla da daha yakın durmanı öneririm. Şimdi oturup bi’ sıcak çay al eline ve modem ayarlarını gözden geçir! Eğer sorun devam ederse çağrı merkeziyle mutlaka iletişime geç. İstemeyerek de olsa bazen altyapıyla da ilgili problemler olabiliyor. Hızına hızlı çözüm dilerim! 🚀
Mobil bağlantı
Mobil bağlantıda hız değişkenliği daha fazla olabilir. 😕 Konuma ve sinyal gücüne dikkat et, fark yaratır! 📡